TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 30 Disember 2010

bEst & gEmpAk gILe..hahah

seMalAm MeMAng beSt GilE aRk..EKekeke..XsANGka KUa JeJAlan Dgn SAedAH..muLE2 nk G bELI tUDOng(SeLEndaNG)..tP nMPak Bju Ak BEli bAju..Yng PaliNG bESt & GeMPAk SEbab DApT TengOK BOLA..hahah..G teNGOK Kat KeDAi MaMak..KEKKE..aRea2 MasJID JaMIK..EKEKE...MALAYSIA meNang .walawei..KT BUKIT jALIL MALAYSIA v/s INDONISIA 3-0..mlm tdi Game Kat INDONISIA..MALAYSIA v/s INDONESI 2-1..tp Stay Malysia menang aRK..keke...

Rabu, 29 Disember 2010

hAmPiR taMaT kj aQ dIe OpIS KL.

mulanye gementar, berdebar2 tok memulakan kj di tempat baru (opis kl)..almaklum ler nk jejakkn kaki kat opis besar yang tersegam indah nie..pekerja2 kat opis nie walawei..sume cam bagus2 jerk aq tengok..hahaha..aq nie insan kg mane ler biase dgn tempat bandar2 besar nie..lau lepak2 pown kt town melaka..tp kehadiran aq disambot baik..kekeke..hari berganti hari..aq makin selase kj kat opis baru ku ini..lagi best kot berbanding opis melaka aq tu..kene dok sowng2..opis baru aq nie..gamai staf..ader jerk tmpat tok aq borak..upanye owg2 kl nie baik2 xcam yang aq sangka sombong bukn men lg..heheh..bulan pown bergnti buln akhirnya tamat aq kj kat opis baru nie n balik semula kat opis lame(melaka)..banyk kenangn aq kat kl nie..banyk tempat n jaln2 sekitar kl nie aq dah g..pasti aq akn rindu kn mmbe2 kl..specialy pd adreeana(nurul), aq pngil die oyo..cute sangt oyo..aq suke dengar die nyanyi syg mama syg mama..hehehe pd kak noly wanie harap tabah k hadapi idop akk yg penuh mncabr tu..wani terpakse pergi..lau windu kat wnaie dtg ark melaka tau..hehehe..thanks sudi kwn dgn wanie..muaahh tok sume mmbe2 kl yng wnaie kenal..

Selasa, 28 Disember 2010

hampir tamat taun 2010..

banyk kenangan manis n pahit ak alami tahun 2010 nie..banyk yang mengajaran n memantang kn aq..tip top tip top..melangkah ak keusia 22 taun..waa umur dah tua..tp lom ader kekasih ati..namepah xder yang kekal dlm idop aq..adakah aq jenis yang memilih..atau aq hanyalah mainan bg owg yang bernama lelaki..kekeeke..
pape pown life aq memang hapy dgn adanya ayah, ibu, k'long, abang & adik..k'ngah syg kowng sume..muuahhh..lovee uuuu....

Selasa, 21 Disember 2010

keGEmbiRaAN ko AdALAH kEsedIhAN aq..

perkahwinan yng kau nantikan

semoga bahagia
Abg lAH CInta PERTAmA wanie...SEtIAP saAT WanIE TERinGAT KAT AbG..DetIK wakTU kita BERsamA dulu SENtIASA aDA dalaM MEmoRI pIKIRan WANIE..TAk PERNaH seDEtik POWN waktU TOK wanIE luPAKAn ABG..tp KINI abg sudah POWN bErsAma INsan laIN..aBG pergI TAmpa PERseTUjuan WANIE...TERUMbang-AMbing WANIE mnCaRI MksoD meNgapA pERUbahan Pd DIRI abg...DAh DItenTUkan kiTA TIADA jodoh..WanIE terima SEdaNYA KEtentUan TUhan...KINI abg sudah MEnlangsuNGAKAN perkahWINAn ABG dgn si DIA..MAAPKAN wAnie KErana TIdAK daPT mengHADIRIri majlIS perKahWINan abg YANG GILaNG gEMIlang tu...SEmogA abg bERBAhagIA SElalU..WANIE syg aBG IZZ...

keRIaNGaN mENgamBaRKan KecerIAan


sEtiAP iNsaN paSti mAhukAN HidUP bAhagIA bERsaMa-SAmA insAN YanG diCINTaI, diSAyaNGi..KINi AQ haPY bERsama-sAMA oRG yang Syg KAt AQ..berTOL ler Owg CakaP..Kite Akn BaHAGIa BERsamA Dgn OWG yang sYG Kt KITE..oWG yanG Syg KT kite TU akn LEbih MENGhargaI KITa....so AQ BahaGIA dgn DIE..TP seKARAng..KEHadiran Bekas PAKWE aq YANG dtg MEnagih KAsih SYG aq KMBALI,  meMbUATkan AQ seRBaSAlah...AQ sYG kN KEduaNYA...

Khamis, 16 Disember 2010

keNAngAn dAHulu..kekeke

bile cite sal sekolah..terpikir gak aq nakal upe nye time sekolah dulu..tp time sek agama..sek kebangsaan xberani..hahaa  dtg lewat tu biase ark..masok klas kol 2 & de geng masok kol 3.30 kekadang kol 4..haha..pastu dok siap tonjet2 jaln cm pencuri taknk bg ustaz2 perasan kelewatan kami..samaikn 1 tahap ustaz2 tu dah bengang..die menyorok kat tepi pintu tok perhati kan kami..hahaaha lawak2..past dahdie sergah kite owg..dok ler ngadap die..pastu kene jalan itik..hahaha lawak kn?/tp sume tu kenagan..aq(wanie), tiqa, ain, qila, emylia @ fiza..memang d bez kn kite..hahaha

Jumaat, 10 Disember 2010

KERINDUAN YANG TERAMAT

aq rindu kan die..
bertahun aq nnti kan die..tp die tetap pergi pada owg lain..
tunaikah janji die pada aq yang nk terima aq sebagai isteri die...
aq perlukn die..die cukup bermakna bg aq..aq sedayyyy..xmmpu nk nagis lg..
xcukup sempurnakah aq??apakah hebat nye owg tu dri aq??
salah aq jugak xpndai jg die..tp tu dulu..sekarang aq dah berubah..aq xsekolot dulu..
xcukup cantik ker aq pada pandangan mata die..
1st : hati aq hancur bile dapat tau die ader awek
2nd : hati aq hancur bile aq dapat tau die dah bertunang...
3rd: hati aq hancur bile aq dapat tau die nk kawin... 
berape kali dah aq kate kn..jgn contec n msj aq..tp nape die stay lg mencari aq..

Isnin, 8 November 2010

KEPADAMU..EKKEKE

JANGAN KATAKAN CINTA PADAKU HANYA MENAMBAH LUKA HATIKU SEMUA YANG TELAH TERJADI BIARLAH KAN KU JALANI HIDUP TANPAMU HARUS KU RELAKAN CINTAMU PADA DIRINYA SEMOGA KAU BAHAGIA DENGAN NYA CINTAKU..

Isnin, 1 November 2010

KESEDIAHAN HATIKU..

apalah dosa ku pd die..nape die wat ak cam nie?? permainkan perasaan ku sudah menjadi hobi bagi die..xcukup ke sempurna aq pada pandangan die..kenapa xder kujujuran dalam hidup die untuk aq..aq nie bukan la binatang tok die menangjing2 aq..aq syang kan die cam aq syg kn diri aq..tp adakah die syg ak atau mahu ak jadi pengisi kekosongn n kebosanan die jerk..aq dah cuba lupa kn die..ak dah bina pown idop abari ak tampa die..tp kenapa die mencari ak kembali??bodo nye manusia..die memang suke tengok ak menangis agak nye..xper la..mungkin die bukan dicipta untuk aq..ramai lagi laki rebut kn aq..die jerk bodo dah dapat aq tp xmor hargai..so yang aq mmpu cakap bye jerk lorr..hehehe

Isnin, 18 Oktober 2010

        Sememangnyaku
Sering kali menunggu
Oh renunganmu
Bagai memanah di kalbu
Ku bertanya
Oh siapa
Gerangannya
Dan kini ku menanti
Kau bersuara
Tidak mungkinaku yang
Memulakannya dulu...


C/o


Jika engkau cuba mengerti
Apa yang tersirat di hati
Apa lagi perlukau ragu
Kumilikmu
Cubalah engkau menghayati
Isyarat cinta yang di beri
Jika dirimu tahu
Kumilikmu
Jangan nanti
Debarku kian berakhir
Menunggumu berubah pula
Nanti hatiku
Yang ku mahu
Dirimu mendekatiku
Kemaskan langkahmu
Atur bicara mu
Manisnyaaku rasa
Andai bersama..oh..


Ulang c/o


Walaupun diriku
Sering saja di ganggu
Di pujuk dirayu
Oh.....
Hanyakau di fikiranku
Dirimu yang ku nantikan....
Yeah


Rap:


Kau bukannya dapat ingat
Hidup kukau istimewa
Ku dengar untuk selamanya terpahat dijiwa
Kau nombor satu tiada dua
Lampu hijauku sentiasa menyala-nyala
Untuk kamu ku sedia syair cinta kita
Kamu lafaz kata kata-kata cinta
Agar terbinalah istana bahagia
Untuk kita tempuhi bersama segalanya kamu mulakannya


Rabu, 6 Oktober 2010

Tip Memikat..

 "KEIKHLASAN" - Berkenalan kerana IKHLAS untuk kenal. Berkawan

kerana IKHLAS untuk kawan. Melayan kerana IKHLAS untuk layan. BUKAN

berkenalan, berkawan dan melayan kerana mahu bercinta!. Apabila niat

anda ikhlas tanpa niat nak mengorat, bercinta, berdating, orang akan

...lebih suka dan terpikat pada anda~



sUmber dAri~ Brother Love

Rabu, 29 September 2010

KESERONOKAN MENGEMBARA..EHEHHEE


WAAHHHH....sonok sangt..
lebih2 sbb dapat kua bersantai dgn kwn baik aq nie..sepanjang aq idop..dia la kawan terbaik aq.. leh di angap sahabat..tp ak xpernah bg tau die yang aq sayang bangt kat die..die cam dah jd sebahagian dalam idup aq..sepanjang bersahabat dengan die.. banyk kenagan pahit dan manis di kongsi bersama..
taun nie genap la 14 tahun aq kawan dgn die..ekkeke.
lame kn









kau adalah 1 dalam hidup ku..ko la teman aq untuk selamanya..tiada seorang pown akan mengntikan kau dalam ati aq..ak harap persahabatan kita akan berkekalan sehingga hembusan nafas terakhir ku..



KESEJAHTERAAN TU ADALAH PENAWAR RINDU


KENANGAN SEMALAM AK DAN DIRIMU..










 Senyuman tu adalah penawar segala duka.. aq akan sentiase tersenyum untuk mengubati hati ku yang terluka..kebahagiaan tu akan datang dan pergi tapi aq akan tetap seperti ini..sejarah lalu akan membuat aq lebih tabah & matang untuk mengharungi segala liku2 kehidupan..ape yang dah berlaku biar la berlalu..
Aq bersyukur dilahirkan dalam keluarga yang penuh kasih sayang n kebahagiaan..tampa ibu & ayah siapalah ak di dunia ini..sebaba itu la ak sentiase hapy keran aq di kelilingi owg yang menyangi aq..
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA..
MUUUUAAAAHHHH : )

kenangan tetap kenangan

DATARAN MBMB

PANTAI "I ON MALAYSIA"

DATARAN CAHAYA LAMPU




SEJARAH LAMA DATANG KEMBALI

ku memohon agar kelukaan hatiku terubat dengan kehadiran mu.
kebahagiaan yang ku harapkan adalah untuk selamanya.
kekosogan hati ku dipenuhi dengan rasa cinta dan sayang untuk nya.
tetapi!!!!!! ape yang aku impikan hanyalah mainan dalam angan ku.
engkau pergi jua dari idop ku entah bila akan kembali semula..
di setiap malam ku tampa mu amatlah meresahkan ku..
mengalirnya air mataku itu adalah kerana aku merindui kamu..
ak kecewa dengan diri ku kerana tidak mampu mempertahankan hati ku..
aku tewas lagi..ak tewas dalam cinta..
dengan keputusan perpisahan ini..aku mengharapkan mu tidak mencari aku kembali
kerana tiada tempat untuk dirimu kali ke-2 dalam ati n kehidupan ku..
banyak kenangan yang kita bina bersama itu angaplah sebagai mimpi indah..

Rabu, 21 Julai 2010

DALAM TAWAKU ADER KESENGSARAAN

nama mu tetap bermain dibibir ku. alangkah indah nye jika kau kembali menjadi milik ku kembali. aku cemburu pada kekasih barumu kerana mampu memiliki hatimu. seandainye jodoh ku menjadi isteri ke-2 mu, ak terima kerana tiada seowang pown sehingga kini dapat mengantikan tempat mu. aku rindukan kenangan bersama mu. tempat yang dituju sewaktu kita berjumapa dulu menjadi pengubat rindu ku pada mu. jika ada titisan hujan terkena dipipi mu. itu lah air mata ku yang menangis kerana teramat merindui mu. jika terdengar suatu suara yang memangil mu. itu lah suare ku yang selalu menyebut-nyebut name mu. AKU TERAMAT RINDU KAN KAMU..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...