TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 24 Mac 2011

sakit ati aq..

yer lol..aq saje jerk soh die follow aq..
kalu dah xnk follow dah ark..pastu leh lak sindir2 aq..
siap lagi cakap "jgn buat mcm ni dkt org lain ok...=) 
ramai tak selesa kalau suroh2..=)" 
aq xpakse2 pown..aq xmerayu2 pown soh die follow blog aq..
aq just cakap "follow me ok"..xder pown perkataan "pleeseee folow" "kene folow gak".. 
pastu siap agi bagi entri siap soh aq bace..lagi ark tersingung perasaan aq..
kalu benda nie kat wall fb aq xper ark..nie kat wall fb mmbe aq..malu sey..
cam aq lak tergedik2 kat die.. 
dduusshh..duusshh,..haa ambil ko..ketokan aq khas tok ko..haha
aq dah bace dah blog die aritu..best ark gak..die mencerit kn tentang
Kuat Kongkek (18sx), Si Comel dan Hensem Ujang, 
lawak gile sampai tegelk2 aq bace..pape pown aq suke ark bace die nye blog..
banyk gak isi2 dlm blog die aq geledah..ahaaks..tp baru aq tau die tuan empunye blog tu.. 
muke nmpak baik..tp die nye kate2..iisshh...


5 ulasan:

  1. baru perasan dkt wall Lah rupanya ek kita borak..=)

    perli lain..kan ada senyum2 tu..=)

    orang perli akan buat entri la..kan niat utk berkongsi..bkn nak buat malu..ish3..

    kalau kecik ati sori ek.., sori kalau tak suka saya tegur k...

    mintak tunjuk ajar..

    BalasPadam
  2. laa..dah u yang tulis statemnt tu kat lah kn??
    tu pown lupe ker?/tu la sape soh mkn semot bebnyk..bukn nye tak suke tp makn dalam ayat tu..
    ape lak nm mintk tunjuk ajar..awk tu kn terbaik tu sbb leh tegur owg..

    BalasPadam
  3. tu baru ayat perli kan..

    masih belajar ma..

    BalasPadam
  4. eh2, jgn skit aty sgt, nnt makan aty, huhu, buat bodoh je suda,

    BalasPadam
  5. ujang: yer lol..ape2 jerk la..cakap jerk la ape nk cakap...
    yul: xder la samai k mkn ati..huuhuh

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...