TEMAN-TEMAN WANIE

Sabtu, 18 Jun 2011

" BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "




assalamualaikum w.b.t.
di kesempatan ini..aye mahu mengisi mase "terbuang" aye tok join ENTRI ZIPPO.
time2 cam nie..owg2 sume tido..aye lak xleh tido..mungkin kearah menjadi musang kot??hahaha
jam menunjukkan angka 2am..tttuuuuttt lupe la pulak..sok hari sabtu..sabtu kan cuti..
patot la mate nie degil cam tuan die..soh tdo xmo tido..sapukan minyak "CAp kapak" baru la nak 
nagis2..hahaha

dalam entri, zippo mau Ceritakan serba sedikit kekuatan Blog anda...maksudnya anda pakar dalam Entri jenis macam mana??

permulaan ceritanya, dalam blog aye nie masih banyak lagi kekurangan sebab aye baru lagi dalam bidang blog nie..TAPI..tttuuuuttt aye dah makin pandai mengunakan blog dengan hasil bantuan bloger2..nak tau ker sape yang aye penah mintak ajaukan aye ape yang aye xtau dalam mengunakan blog??hehee..xya la..malas nak bagi tau sape coz xmo ader yang bangga diri lak nanti..hehehe...

kekuatan dalam blog nie kan3..aye kot yang kuat sebab aye leh menaip ayat2 yang panjang bejela-jela ..hahaha( ape pon xboleh)..yang aye pakar lak dalam blog nie adalah mengedit bahan yang xsepatutnye aye edit..hehehe..almaklumler dulu study dalam bidang arkitek pastu der gak belajau grafik..tu yang pandai sikit2 edit2 nie..hehee...yang lain aye tak pakar ler..huhhuh

urrrm...xder idea lagi la nak taip ape..jari jemari pown dah layu n terkulai nie gare2 menaip jerk lagi pagi2 td..hehee..ok..aye mengakhiri entri ini dengan ucapan "selamat hari bapa"..hahahha

salamualaikum..huhuhuh

18 ulasan:

  1. tq join ye,,,zippo akan bg tau bile event Blog walking besar2an ini kan berlaku yeh :)

    BalasPadam
  2. hola...dari blog zippo ne...

    BalasPadam
  3. Singgah sini,kenal dari blog zippo.hikss.

    BalasPadam
  4. zippo: heheh..ok2..t bagi orait..
    zyash: heheh..yer lol datang entri dri blog zippo
    roti: salam perkenalan..ekkeke

    BalasPadam
  5. singgah cini.n done follow kamoo..:)
    singgah la belog saya nnti..hehe...dtg dr segmen zippo jgak..:p

    BalasPadam
  6. salam perkenalan... eza datang sini ziarah dr blog zippo ... :) .. sudi laa berkunjung ke blog saya..

    http://diaryezzahsamsudin.blogspot.com

    BalasPadam
  7. zippo dah update List member2 baru join...jpm kite terjah diorg k :)

    http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

    BalasPadam
  8. Bunga tu daripada ZIPPO kn? Hehehe.

    BalasPadam
  9. hai..salam perkenalan..datang jengah dari segment zippo..thanks ye sbb sudi berkunjung ke blog sy..(^___^)

    BalasPadam
  10. Kunjung balas...

    sori lambat....jauh benar rumahnye.almaklum berjalan kan, tu yg take time nak sampai sini...

    BalasPadam
  11. thanks kepada sume2 yang sudi kunjung blog aye ok..hope kite dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama manusia..ekekee

    BalasPadam
  12. assalam....rasanya dah banyak kali juga try ziarah umah chipmore...hehehe..baru kali ni berjaya jadi tetamu...:) ade chipsmore biscut tak?...plus ngan secawan teh o pin tak per...

    hehehe...maaf..demand lak akak ni...

    salam perkenalan dari ibusumaiyah..datang dari blog zippo..

    BalasPadam
  13. Salam singgah dari BK.

    :) selamat berkenalan dalam dunia blog. Apprisiasi untuk Zippo - Special toke: I Follow U.

    Jemput ke blog saya untuk usyar apa yang mungkin anda suka.

    Hanya ketuk dan beri salam:
    BANGKU KOSONG

    Terima kasih.

    BalasPadam
  14. linda a.k.a ibusumaiyah: heheh...l yer ker banyk kali try??pape pown thank yer masok menjadi keluarga dalam blog aye nie..
    cipsmore kejap ader kejap xder..kalau nasib akk baik..so ader lagi la cipmore tu tok akk..hehehe..

    BalasPadam
  15. hasrul hassan : thanks k coz follow me kat blog..kedatangn anda menjadi warga dalam blog aye amat dialu2kan..hehehe..t aye terjah dlm blog kamu ok

    BalasPadam
  16. follow sini datang dari bw zippo





    http://roziana81.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

    BalasPadam
  17. mlawat dri segmnt zippo..slmat berkenalan :)

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...