TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 2 Jun 2011

dunia akhir zaman

aye adalah seorang hamba kepada maha pencimpta aye iaitu ALLAH s.w.t.
aye adalah seorang penganut AGAMA ISLAM yang disampaikan oleh NABI MUHAMAD s.a.w.
aye adalah seorang anak kepada IBU yang telah melahirkan aye..
aye adalah seorang anak kepada AYAH yang telah menangung kehidupan aye sejak lahir..
aye adalah seorang adik dan seorang kakak kepada 3 orang adik beradik aye..

jika aye melakukan dosa-dose terkutuk mesti aye akan dilaknat oleh ALLAH s.w.t.
NABI MUHAMAD s.a.w. pown tak nak mengaku aye umat baginda..
ibu dah ayah aye pulak mesti tak nak mengaku aye ni anak mereka..
adik beradik aye pulak mest jijik untuk mendekati aye..
untuk mengelakkan terjadinye perkara di atas..aye berdoa selalu agar ALLAH s.w.t
sentiase memelihara MAKHOTA DIRI aye dari dicemari..
aye mengaku iman aye tak terlalu teguh seperti para alim ulama..
tapi dengan bimbingan agama dari ayah dan ibu..teguran dan nasihat dari ayah, ibu, akak ,
makcik-makcik aye..insyallah aye akan mempertahan kan diri aye dari digoda oleh syaitan laknat.."amin"
http://www.kayif.com/2011/06/hutang-dara.html/..(kat dalam link tu ader doa yang selalu aye bace selepas menunaikan solat)..mari la same2 kite bace doa kat dalam link bro kayif tu..sesuai tok para2 pelajar..uhuhuh

dup dap dup dap...
berderau jantung aye bile dengar mengenai tentang kematian seorang baby akibat kelahiran luar nikah..
bila fikir2 balik..tak rase bodo ker ibu2 yang melahir kan anak luar nikah pastu membuang bayi sesuka hati..
padahal ibu yang mengandung n melahirkan baby tu kan sakit die tuhan balas dengan terampun dosa2 kecil..tapi kalau lahirkan anak luar nikah tu..mcm mane lak ALLAH nak bagi pahala kat mereka??
http://www.kayif.com/2011/05/main-dulu-baru-nikah.html/...klik la kat link tu kalau nak tau serba sedikit ayat-ayat permulaan untuk mendapatkn anak luar nikah...uuhhuh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...