TEMAN-TEMAN WANIE

Rabu, 22 Jun 2011

"Mega Bloglist Umar Faruq"

                           
jawab2..xjawab dose..hehehe.. 
hidup yang ceria dipagi yang sejuk..
waahhh..dah macam dok kat negara omputih jerk..lalala

                  

urrmm...aye pening laaa..
nape ek blog owg lain boleh jerk soh 
"klik baner pastu kua jerk blog umar tu"..
tp blog wanie klik xkua ape2 pown..hahaha..
ker wanie yang xpndai copy??
ader sape2 leh ajau wnaie tak cam mane nak 
copy past yang leh klik baner terus la kua blog umar faruk tu??
cam blog sis 
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/mega-bloglist-umar-faruq.html ..
sis tu just soh klik banner tuk keterangan lanjut..ekkeke...
sian kat aye yang xtau ape2..hehehe
ade lagi yang aye tak xtau ea.. 
cam mane nak tag name2 mmbe..hehe.
pastu cam mane lak nak letak name owg tu 
tampa url panjang berjela2 cam nie
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/06/mega-bloglist-umar-faruq.html


8 ulasan:

  1. hai.. hmm.. tdi tnye cmne nk wt perkataan umar faruq ea? yg mne ek.. yg ade link blh klik tu ke? x fhm..

    http://luqaz.blogspot.com/2011/06/mega-bloglist-umar-faruq.html

    BalasPadam
  2. hehehe...nie ayat kamu tu..

    Assalamualaikum salam sejahtera... entry bloglist.. terasa rajin untuk men'join'kn diri.. x ssh pn.. jom join skali bloglist Umar Faruq nie.. klik banner di bawah untuk maklumat lanjut..
    kan ader perkataan umar faruq tu..haa cam mane nak wat ek???

    BalasPadam
  3. thanx..

    macam ni wanie.. masa nak tulis entri tu, perasan tak kat bar editor tu ada perkataan link? letak link kat bahagian bawah, then perkataan yang kita nak kat bahagian atas.. :)

    BalasPadam
  4. ha??xperasan pown..kiki..jap2 wanie g tengok..lalala
    ooo..yang link tu past klik..thne ader perkataan "text to display" ea??

    BalasPadam
  5. hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

    have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

    BalasPadam
  6. ame: thanks sudi terjah blog aye ok..t aye g tengok blog kamu lak..

    BalasPadam
  7. wahida: thank yer sudi skodeng blog aye..hehehe

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...