TEMAN-TEMAN WANIE

Rabu, 20 Julai 2011

bERshOOting vS BerPoSiNG

moh la kite bercerita n membaca cerita...bermulanya sebuah kisah..lalalala...ttuuuttt..cam owg dulu2 jerk..
urrmm tadi la kan aye memang seorang pemalas..tadi jerk k..sekarang nie dah xmalas sebab aye dah dapat 1 idea nak menconting isi2 dalam blog nie..nak tau x mane aye dapat idea tu??kerja aye 1hari untuk hari rabu nie.. membace blog blogger2 jerk..saje2 nak cari bahan untuk hilang kan bosan dengan perasaan yang tah cicir ker mane..kekeke..aye terjumpe blog bro POJIE yang mengisahkan beliau g outdoor.. mungkin beliau study dlm photografer kot..tu yang lecture die soh snap2 pic nie.. gaye die snap pic tu leh ark tahan cantik-cantik..nak tengok ker cantik mane gambar yang bro nie snap?? meh COCOK kepada yang guna nset tauchscren jerk k..kalau gune letop n computer tu jgn la tekan scren tu..wakakakkakaka
ok berbalik pada tajuk entry nie bershooting tu confrm2 la khas untuk bro POJIE..tapi yang berposing tu sesuai tuk aye..aye suke lar berposing-posing nie..dah kate ratu gile gambar..confrm2 la aye suke bergambar..mau tengok ka gambar2 yang penat & bersusah payah aye posing??













OK...settel..gambar2 kat ats nie..aye posing..
gambar kat bawah nie..aye yang shoot..xpandai pon shoot..baru nak belajau..






1 ulasan:

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...