TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 22 Julai 2011

ilmu yang bermanfaat

ASSALAMUALIKUM...hari jumaat yang indah..penghulu segala hari..
banyak pahala yang kita dapat kalau membuat kebaikan di hari jumaat..
hari jumaat adalah penghulu segala hari.. 
juga nabi adam a.s di cipta dan telah diturunkan ke dunia..

kalau hari jumaat jerk mesti perasaan happy meluap2 dalam hati..
biase la sok kan cuti..sape la yg xsuke cuti kan?? 
aye akan pastikan weekand aye this week menghapy kan..
lebih2 lagi nak selebrat bezday my mom..
confrm la my mom hapy n aye pown akan jadi hapy sekali..lalalal

berbalik pada tajuk tentang entry kali nie..sejak2 aye didalam dunia berblog nie..
banyak lak pengetahuan yang aye dapat..n aye semakin rajin..
rajin membaca n rajin berfikir..lalala.. 
hari nie aye dapat 1 lagi pengetahuan tentang surah2 dalam al-quran..
mau tau surah ape aye dapat?? cube cari kat dalam blog cik syafiqah nie..
dalam blog beliau banyak la gak ilmu pengetahuan yang aye dapat..kekee..
so kene manfaat kan la yer ilmu yang dah di share kepada kite..hehehe..

-tamat-

3 ulasan:

  1. sama la macam akak ni haa..dulu bukan main susah lagi nak baca buku ke artikel ke tapi sejak ada blog memang tiap2 hari rasanya menjadi kewajipan nak baca apa yg kawan2 tulis..hehe :)

    BalasPadam
  2. huhu..setuju..sejak ade blog ni mcm2 dapat kn..
    so teruskn berblogging ye..=)

    BalasPadam
  3. wah taktau pulak ada nama kita dlm ni..hehehe

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...