TEMAN-TEMAN WANIE

Selasa, 19 Julai 2011

segmen 5 : impress me & i will review your blog


ASSALAMUALAIKUM .......
salam 1 malaysia pada geng2 yang terjah dalam blog aye nie..ekekek
hari nie aye nak join segmen abg yen..
nak tau sape tu abg yen?? jom COCOK ..pada yang gune nset tauchscren la..hahahah
kalau yang gune computer tu..jgn la dok cocok2 skrin computer tu..hahahah..
memang xkan kua pape2 la kan..kikiki

mase mule2 aye kenal beliau..aye betul2 confius..yer lol..
jejaka yang ade banyak name...
penah kot aye tanye kat "ee day" sape tu "abg yen"...
pastu ade lagi satu name "hidayat fazrin"..wakakaka
jawapan yang aye dapat cm nie tau..
"ee day" & "abg yen" adalah owg yang same.. 
eeday  +  abg yen  =  hidayat fazrin

kire ok la macam tu kan..memang banyak name..
bagi aye pening memang serah kan kat abg yen nie...
eehhh dok cakap sal abg yen sebegitu la jugak aye..
dalam facebook aye letak name "sanyo osaka"
dalam blog "cik chipsmore"
name betul2 aye "noor sazwani"

aye start kenal abg yen dari keconfius'an name beliau..
sampai la skang aye kenal die..die memang la di kate kan ok, 
sombong tu tak kot & mempunyai pikiran power gak la..
nak tau sebab ape aye cakap cm tu??beliau boleh ader benda2 nie2...
    1. Follow ME. (BLOG)
    2. JEJAKA JAMBU
    3. FAN PAGE ABG YEN
    4. SAHABAT BLOGGER ABG YEN
    5. KELAB BLOGGER POPULAR

    sampai 5 tu..
    aye nie yang ade 2 (facebook & blog) pown cam laluk2 jerk xtau nk on9 mane 1..
    urrm...xtau dah nk tulis ape lagi nie..
    alyaesprezzo owg petama yang wat entry tentang segmen 5 abg yen nie..
    rase2 aye owg ke berape ek yang join segmen nie??hehehe...
    jawapan tu abg yen jerk sowng leh bagi tau..hehehee

1 ulasan:

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...