TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 29 Julai 2011

seharian ku penuh makna..


ASSALAMUALAIKUM KALIAN SEMUA....CHAT TAKKALIAN SEMUA??KIKIKIKKIKIKI...
bermulanya sebuah kisaaahhhh...hikhik....Harini adalah hari last untuk aye wat entry dalam mingu nie..juga yang terakhir dalam bulan nie iaitu bulan 7(julai) sebab nya harini hari jumaat...sabtu dan ahad aye tak bukak web kerana aye nak merehat kan mata n minda setelah 5hari membaca n berfikir tampa memikirkan penat..hikhikhik..
kebanyakkan bloger2 lain sume bertungkus lumus mencari idea tok wat entry..tp aye??aye mampu membace jerk la entry2 dalam blog bloger2... macam2 cerita yang aye bace..tapi kebanyakkan lebih kepada bercerita tentang GARIMAU MALAYA vs SINGApura-pura  la malam tadi..

mau tengok tak blog bloger mane yang aye dah bace hari nie??
  1. ZIPPO MILLER
  2. CELOTEH SI ALYA
  3. ABADI ROMEO
  4. ULANWEBLOG
  5. CIK TASYA MERAPU
  6. YANA NANAKO
  7. KECHIK ITU COMEL
  8. RADOM IS UNIQUE
  9. IMPIAN SEORANG GADIS (SARAH)
  10. HUNNYAPIS

7 ulasan:

  1. Waaaaa.....Berade Tingkat teratas...tq tq tq...waaa nak nangis ni, terharu-terharu

    BalasPadam
  2. hahahah wahhhhhhhhh no 2!! ekeke..macehh aye :)

    BalasPadam
  3. terima kasih kerana sudi meluangkan masa singgah di blog saya..sudisudikanlah dilain waktu..

    BalasPadam
  4. thanks tuan blog!
    hehehehe..senang2 jemput lah ke blog newbie nie..heheheheh :))

    BalasPadam
  5. alalala uLan baru online.. satu berita gumbira nie.. aye :-) thank you ya... selamat berkenalan dan berkawan :-) muahsssss

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...