TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 25 Ogos 2011

block & remove

sesiapa yang ader facebook pasti akan tau ape itu perkataan block n remove..hehe..harini aq dah block segelintir friend dri facebook aku sebab aku rasanya mereka-mereka tak layak untuk berada dalam friend facebook aku..hehe..sape2 yang suke buat taik dengan aku..pasti block menjadikan sasaran untuk mereka..lala..
so di bulan puasa nie aku mintak maaf la sebab mengsudikan diri aku ini untuk blck kowng..hahah

harini macam-macam berlaku dalam hidup aku..xtau la mungkin dugaan untuk aku tempuh sebagai umat yang sedang berjuang dibulan puasa..ader sowng membe nie dok call aku pastu leh plak tengah borak2 die pangil name aku dengan name orang lain..otomatik la panas ati aku..tapi tak per..aku masih boleh bersabar sebab aku tau aku tengah berpuasa..

cerita lain pulak aku tetiba teringat pada kekasih lama aku..1st love tu beb..dah dapat ker die baby atas perkahwinan die dengan kekasih ati die bulan 12taun lepas?? dulu aku hapy n suke bile owang kampung die tanye "nie ke tunang along"..tapi kali ini aku dah terima dengan reda pemergian die yang aku bukan isteri die..huhuhu..

harini jugak ramai membe-membe yang datang untung membuaat kan aku sentiase gelak n ketawa..tak tahu la nape aku memang suke senyum..walau aku ader masalh sekali pown..tak pernah aku tunjukkan muka masam ker..muke marah ker.tu la sebab kawan2 aku sume senang berkawan dengan aku..hehe..tak kira yang baru jadi membe atau pown yang dah lame jadi membe aku..hehee...

tapi dalam kegembiraan aku..ader yang xsyok dalam ati ini..aku nie wat la 4time kat pakson pastu mintak la cuti hari ini sebab aku nak g berbuka dengan radhia tayunk aku tu..hehe..tayunk??kawan baik aku la..jgn pikir lain ok..aku cakap aku nak cuti arini..pastu boleh pulak die pakse aku masok jugak..tak ker hampeh jerk..mane la aku ader bawak baju..pastu boleh lak die kate aku tipu die..minggu nie aku belum cuti lagi..so tak salah kot aku cuti harini..ingat aku nie patung ker nak hayak kesana kesini.."aku 4time jerk ok"..adoii...
aku pown tau penat laaa...alasan die cakap aku cuti senin mingu depan..minggu depan kan senin malam raya..gila ker nak aku kj??kalau bayo 5xganda pown aku xnak masok kj tau time malam raya tu..tolong la paham..

2 ulasan:

  1. hehehe.. yg senget2 sikit tuh remove jew :) kalu ada pown buat kita myampah buat pe kan :)~

    BalasPadam
  2. hahaha..tau xper..selalu yang kene block tu owg yang der sakit kn ati wnaie..yg kene remove tu pulak owg yang xcomnt2 n chat2 dengan wnaie langsung kat fb..hehee..
    awk der fb x??kalau ader..add wanie la kat fb ok.. waneey_gulzs89@yahoo.com.my

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...