TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 4 Ogos 2011

gelak guling-guling..


kikiki...comel kan pic nie???aye dounlod jerk ritu kat pic2 penyokong 
"harimau malaya"..
mod aye arini very2 hapy..lalala..
pagi2 tadi bagun rase cm nak demam jerk..
mate xya nak cakap la cam kene gam..
otak nie dah set dah mau mc or ponting kerja..lalala..
tapi bile pikir cuti tok raya tingal sikit..
so xjadi lah nak cuti..dok opis pown bukan wat per pown..
layan facebook jerk..hehehe

time2 layan fb..tetibe lak terpandang ayat kat wall akk ANa SOfea nie..
ape kj krg x jd....pecah cmpter ni dgn lawak bdh ko owg ahhahha"

KAK ANA COMEY

ABG DAUS HENSOM

KAK DAYA CUTE

so tampa berlengh la aye klik n tengok..
terus la cakap nak join gelak leh tak??/wahh...
kedatang disambut baik..kikiki..
dri pagi sampai la skang dok senyum n gelak sowng2..
btw thanks kat kowng2 yang hapy kan aye harini ..lalalalala


urrm...sambil2 on9..aye der bukak 1 blog nie..dlm blog tu mcm2 cerita lawak ada..
salah satu lawak dlm blog tu..niee tengok..lalalal



Matahari yang dingin

Seorang guru SD bertanya kepada murid-muridnya
Guru : "Anak-anak, apa cita-cita kalian kalau sudah besar ?"
Lalu dipojok ruangan terdengar Dora menjawab
Dora : "Saya mau pergi ke matahari pak"
Guru : "Wah nggak bisa Ra, kalau ke bulan sih masih bisa, tapi kalau ke matahari nggak bisa"
Dora : "Loh, kenapa nggak bisa Pak ?"
Guru : "Kan matahari sangat panas, bisa hancur badan kita"
Dora : "Makanya pergi ke matahari jangan siang pak, malam aja, kan kalau malam matahari tidak bersinar, jadi dingin"
Guru : "Huh?"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...