TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 12 Ogos 2011

indah waktu itu

sayang
indah waktu itu
senyuman dan ketawa awak
tidak dapat saya lupakan sampai bila-bila
apatah lagi kenangan kita hidup bersama
mengumpul kegembiraan dan kasih sayang
saya harap awak pun begitu tak akan melupakan kenangan kita


saya dah tak boleh untuk selalu bersama awak
tapi saya janji saya akan ingat awak setiap masa
saya doakan awak gembira selalu dengan keluarga baru awak
saya dapat rasakan keluarga baru awak 
baik dan akan menyayangi awak seperti saya sayang pada awak

saya gembira bila awak gembira
saya bahagia bila awak bahagia
ingat tau pesan saya kalau awak rindu saya
awak bukak la blog saya yang tak seindah blog awak
pasti akan ada cerita saya untuk awak yang saya sayang


tampa saya disisi awak
saya nak awak hidup berdikari
awak kene janji dengan saya
saya nak awak jadi anak yang baik dan kakak yang penyang


saya tau awak rindukan saya
saya pown rindu kan awak sangat
 kalau awak rindu saya
awak buat la seperti gambar kat atas tu
intai saya dari uma awak sampai rumah saya ok
kalau tak nampak saya..awak sebut nama saya 3kali
nanti saya muncul..bukan depan awak..
tapi dalam hati awak


kat bawah nie saya letak pic2 kite same2 dulu ok..
harap awak tak lupe setiap kenangan kita kat setiap gambar2 tu ok


time nie kite baru jerk nak rapat..
ingat lagi tak awak stay malu2 dengan saya..hehe..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...