TEMAN-TEMAN WANIE

Selasa, 16 Ogos 2011

RUANG BANER PERCUMA


saya nak..saya nak..saya nak..
aye nak n berminat untuk letakkan baner dlm blog beliau..
hehehe..
 tu la ungkapan yang mampu aye cakap untuk waktu ini..
der abg tau sape2 yang nak baner die owg terletak kat blog bliau..
sila la join cam yang aye join nie..hehe

1st aye nak baner aye terletak dalam blog beliau sebab 
yang paling utama adalah owg2 leh tengok bennar aye yang xberapa 
nak cantik tu sebb baru belajau mengedit.
pastu leh la kowng2 kritik2 mane yang kurang kat banner tu..lalala..
kutok pown xper..xkisah..nak kate aiman.."aiman tak kisah"..hahaha

ok..sape2 nak join meh la COCOK..
Pastu bace la sendiri..syarat2 yang diletakkan DAN 
dikenakan kalau nak join segment nie..
ok tadaaa..abis susah

- TAMAT -

5 ulasan:

  1. yeaaayyy ggod luck ye..sekarang ni memang ramai blogger rajin buat segmen.bagusnya...=)

    BalasPadam
  2. Noted...

    Ain Atika Zailani:
    Ini bukan segmen..aku bukak free ja...

    BalasPadam
  3. ain: heee...join la jugak..mane tau nasib kamu baik..hehe..leh dpt promot2 banner kamu kat wall PAK LAN Nie..lalal

    BalasPadam
  4. paklan: hiiikkk...seb bek free..kalau kene bayar meti ramai yang xsudi nk join..hahaha

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...