TEMAN-TEMAN WANIE

Sabtu, 17 September 2011

"abang gila"

"ORANG GILA"
Nampak kan gambar kat atas?? gambar kat atas memang sesuai dengan tajuk entry aye kali ini.. Seharian "DIE" menjadi gila.. Seriusly der owg cakap aye dah wat "DIE" jadi gila.. so leh jadi lak tetibe "die" miong..miong..hahaha sowi sayang sebab siksa hati kamu sampai sebegitu sekali.. 
 i really missu n love u..

gurauan, gelak tawa sume hilang dalam sekelip mata gara2 1 "ayat" yang tah ape2.. tp seriusly ape yang aye dengau tu cam betul jerk..tapi die cakap "die cakap lain, aye dengar lain, pastu leh lak tafsir lain.. agagag toinkk.toinkk...rasa bersalah jugak sebab dah wat die "say sorry banyak kali"..haha..pastu aye call die bejuta kali xmo jawab..untuk ker 1juta 1ratus 1kali aye call baru die jawab..bile tanye nape xjawab call.."die" leh cakap  "ABANG GILA"..a.b.g. DAH g.i.l.a. hihihi
nakal..nakal..nakal.. seriosly "die" memang nakal.. sehari tak bergurau dengan aye baru tau rase rindu kat aye..padan muke..sape soh cakap slow sangat..lalala pakal lah jauh..kalau dekat confrm "die" dah kene cubit lelaju dari aye..hahaha..

BERSIAP SEDIA NAK "CUBIT LELAJU" KAT DIE..
hahhahaa

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...