TEMAN-TEMAN WANIE

Rabu, 14 September 2011

keresahan hati ini



setiap manusia kat dunia nie..pasti akan penah rasa keresahan hati..keresahan hati menyebabkan seseorang leh jadi pendiam, muke yang murung, hati yang serba tak kene..kan2..skang perkara itu terjadi kat aq..tak tahu la nape terjadi perkara sebegitu kat aq..mungkin allah nak menguji kesabaran aq??tak pown sebab aq dah jauh dari allah s.w.t tu sebab jadi macam nie??mungkin jugak kan?? menagis n menangis yang aq selalu lakukan tu..tp kini air mata aq xmampu untuk mengalir tok menenteramkan keresahan ini..dalam keresahan hati ini..aq dah terbaca 1 artikel mungkin berguna bagi aq n rakan2 yang membaca blog aq nie..mau tak tak artikel ape yang aq bace?? meh la COCOK SINI tp bg yang pakai tauchskrin jerk laaa..hahaha...dalam tu menceritakan tentang bacaan yassin..
so malam nie aq nak bace yassin untuk tenang kan hati ini..n aq nak cari jawapan atas ape yang berlaku menyebabkan hati aq nie jadi resah..YARABBI..aq terima segala dugaan yang ko berikan pada aq kini..harap aq dapat tempuhi dengan tabah n penuh kekuatan..
kesihatan aq selalu tergangu untuk seminggu dua nie..xtahu la kenapa..mungkin aq penat..or mungkin keresahan aq sebab aq dah lame tak gelak2 kot,tu sebab aq resah jerk..dalam mase yang same..aq rindu..rindu kat owg2 yang aq nak rindu laa..nak tau sape??mungkin kat akak aq..yr lol aq makin jauh dengan die..masing2 kerja..time aq balik kj die dah masok dalam bilik..time die kua g kerja aq stay ader dalam bilik..sape lagi aq rindu??pada mamy dady aq kot..sebab ape??sebab aq lame tak peluk die owg..wahhh rase cam nak balik uma jerk sekarang nak jerit kuat..aq nak jerit "k'ngah sayang ibu, ayah, k'long, abg, adik"... urrmm..bz..bz..bz..tu la yang selalu ada dalam diri ini.. penah gak my uncle aq cakap kat aq "jangan jadi hamba duit k'ngah"...nape pakcik aq cakap cam tu??? sebab die selalu tengok aq kj jerk..sume owg tak tahu aq penat..aq penat tau xxxxx???? tp nak wat cam mane..aq kene bz kan diri aq tok aq lupe kan seseorang...tapi alhamdulilah kini aq dah terima seseorang dalam hidup aq..aq harap die leh sayang kan aq seperti aq sayang kan die..aq janji untuk cube paham die n jaga hati die.. setiap kali aq msj die..mesti aq akan tulis "miss u babe" ..hehe..hope die pown akan selalu miss kat aq jugak.. 1hari nanti akan terungkap gak 3kata yang begitu indah dalam hidup aq n die..nak tau tak kata ape "1.4.3."

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...