TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 19 September 2011

"pengkid itu haram"

Pengkid ialreka termasuk gerak laku, berpakaian, penampilan, percakapan dan rupa seolah-olah lelaki, di mana kesemua ciri-ciri ini sering dikaitkan dengan lesbianisme.ah 'tomboy' atau lesbian ,merupakan gaya penampilan perempuan yang maskulin dan kadangkala berorientasi homoseksual. Penampilan me


Mereka nie manusia jugak. Semestinyelah mempunyai perasaan seperti manusia normal macam kita jugak, merasa kesakitan akibat terluka. So TAK perlu lah dipulaukan mereka yang dah sesat ini. Cume mereka tersesat jalan saja. Maksud nye "HARAM" la kan sebab mengubah kejadian &ciptaan ALLAH S.W.T. Tapi jika mereka2 nie dapat petunjuk..Insyallah satu hari nanti mereka akan berubah jugak menjadi perempuan normal seperti aye yang ternyata perempuan normal hanya ada hati pada seseorang yang dipangil "lelaki"..hehehe


Tapi selame aye berkawan dengan mereka2 nie..tak kisah la kat mane aye kenal die owg, aye kawan mereka sebab mereka 1sekolah atau 1tempt kerja dengan aye. tak pernah pown mengangap mereka nie seperti lelaki sebab naluri perempuan kami sama. Seriosly aye cakap. aye lebih senang bergaul & berkawan dengan mereka sebab mereka nie tak macam kawan perempuan yang lain..suke cakap belakang, suke tikam belakang (kwn makan kawan), suke membanding2 kan diri aye dengan mereka, xboleh aye lebih sikit dari meraka mesti ader jerk yang xkene..serius memang berbeza pemikiran mereka dengan pemikiran perempuan normal. tapi xpernah kot aye filling in love dengan die owg. Die owg leh bawak bergurau. Boleh bergurau cam perempuan2 lain. paling "penting" sekali, walaupun pemakian n cara die owg cam laki tapi dalam diri die owg mesti cam perempuan gak maksud nye cepat merajuk, hati cepat tersentuh, ader perasaan malu..hahaha..betull aye tak tipu nie..lalalala


Pernah gak la time sekolah dulu aye kawan dengan tomboi. Pengkid la tu. tapi aye tak pernah pown angap die cam lelaki sebab aye pngil die dengan name gul sebenar die la n aye kenal die dari kecik sebagai seorang perempuan. tapi ader gak mulut longkang kate kami "lesbian"..haha..serius lawak dehh...


kebanyakkan mereka jadi cam tu sebab "famly"..banyak gak pengkid aye kawan n die owg kate sebab ader masalah famly. pastu dah la cam tu kan dapat lak hasutan kwan2 pengkid. memang confrm la die owg terikot2 perngai mmbe..lagi best kan dah ler die owg nie sporting pastu kalau bekawna dengan die owg..men pukul2, cubit2, sentuh2 mesti la xdosa sebab same jantina..haha..tu yang best..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...