TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 5 September 2011

raya yang mengemparkan.hikhikhik


hati ini gembira..se gembira n se seronok cam gambar kat atas tu..lalala
kalau kate raya sape la yang tak gembira kan?? yang miskin n yang kaya same jerk gembira..tapi tahun nie bukan gembira n suka-suki jerk..tp mengemparkan lagi tercipta dalam memori ingatan aye...
urrmmm entry aye sebelum nie aye der cite tentang KLIK SINI ..
Kalau nak tau cite ape..tapi sangkaan aye meleset..raya tahun nie la bermakna bagi aye..
wink..wink..wink..

nak tau xnape mengemparkan n menghapy kan??hehe..
1st tentu2 la aye dapat berkumpul dengan big famly aye..tu la yang aye tunggu selame setahun nie..dan untuk kali pertama nenek aye kiss pipi aye..selame aye besau nie rase nye xpenah kot dapt kiss dari nenek..so memang bluukkkk....suke..suke..suke..hahahaha

dahtu sebenrnye aye terlalu gembira sebab aye dapat jumpe dengan kawan2 lame aye yang dah 10tahun xjumpe..die owg tu kawan time aye kat sekolah rendah..after abis jerk sek..masing2 tukar sek n xberhubung lagi dengan aye..seb bek la ader "group sksd" kat facebook tu so dapta la jumpe lek..hehehe


"air oren" menjadi kenangan buat mmbe2 semua..hahahaha


selain tu aye dapat bermaafan dengan owg2 yang aye dah terkutuk n termarah ker kan..so i'allah la dose aye dah terkurang tampa senganja kan..hahaha.. pastu aye dapat tengok muka adik sedara kesayangan aye dekat2 after sebulan aye berjauhan diri dengan die..kami jauh pown sebab aye bz kot n ader la sebab2 yang xleh nak dielakkan..hehehe so skang xder la nak sedih2 lagi kan..kan..kan..kan..

last skali..ayer bersyukur sangat2 sebab "sahabat aye" 
dah maafkn kesilapan kate2 aye kat die..

tu la yang paling penting..sebab tampa die tersengeh la aye 
setiap ari dengan msj2 die..hahaha...
xkisah la owg nak cakap gile ker??xbetul ker sebb aye sengeh sowng2 
asalkan hati aye hapy..lalala
yer lol hilang 1 kawan 10 dapt penganti..hilang 1 sahabat xder 
pengnti oooooo...lalalala...

-  TAMAT -

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...