TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 3 Oktober 2011

keindahan di melaka

ramai yang tak percaya MELAKA begitu indah, maju & sangat cantik sekarang..sesuai la dengan penduduk2 melaka..sume cantik2 molek2..Tahap kebersihan negeri MELAKA xder tertanding oleh negeri2 lain..yer laa hutan simpan dah dijadikan HUTAN REKIASI..confrm la bersih kan2..hahaha.. MELAKA dah maju dan sebab itu la melaka dapat gelaran "MELAKA MAJU 2010".. ok aye ngaku banyak gak negeri2 lain yang maju..tapi MELAKA lagi maju sebab memang termaktub dalam sejarah MELAKA negeri ke-2 terkecik kerana itu la melaka begitu cangih dimata dunia disebabkan dah kecik kan2 sooo confrm2 laa maju tu kerana senang jerk nak jaga..hahah...so sekarang dah masuk 2011 so lebih n makin maju la MELAKA..sape2 yang cube2 mengutok melaka memang owg tu buta pemandangan..hahaha.. disebabkan aye nie ratu bergambar..so time weekad aye akan kua uma tok pegi bergambar kat sekitar melaka..

jom tengok entry2 dalam blog aye yang dulu2, ader gambar2 yang aye snap dalam melaka.. pastu disebabkan aye dah tunjukkan keindahan MELAKA pastu der owg cakap melaka xcantik & xbest jugak..hiikk.xtau la nak cakap ape dah kan..baik lipat2 jerk owg tu sumbat dalam loji taik jerk..hahaha

ok kat bawah nie aye letak kan entry2 yang ader picture pemandangan kat melaka...
klik jerk laa tulisan MERAH kat bawah nie..


  1. di bandar hili, bangunan merah & hutan rekiasi
  2. berkayak kat tasik taman rekiasi..1kayak rm3 utk 2owg
  3. pantai pengakaln balak & taman rama2
  4. bersama DENASOR kat hutan rekiasi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...