TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 7 Oktober 2011

{rindu..serindu-rindu nya}

rindu..serindu-rindunyaa..namun apa daya owg tak sudi..hahaha jiwang lak aye petang2 nie.. seriusly aye memang tengah rindu pada seseorang..rindu pada sape ek??bukan boyfriend laa sebab aye belum ader yang punye..kikiki..walaupun xder bf tapi aye ader yang special dalam hati aye..ok berbalik pada cite yang asal..mau tau kan sape yang aye rindu?? jom tengok gambar kat bawah nie..

senyuman itu penawar duka..lalala


COMBOODIA
(hikkg bejalan xajak pown annn???)

very the noty2..hahaha


haaaaa hensom kan owg yang aye rindu nie??hahaha..bukan rindu ape pown.. rindu nak lepak2 jerk dgn uncle aye nie.. mau tau x sapekah die insan yang bertuah sebab aye leh rindu kat die lak??hahaha..die adalah "pakcik aye".. dulu2 kalau aye g memane mesti die teman, aye nak kua malam die teman, time aye bosan die ajak kua jejalan, aye nak makan die ajak pegi makan dan die la yang ajau aye selok belok laluan dalam KL tu..hehe..kire time aye berjauhan dengan famly dulu ader la owg jaga aye walaupun die bergelar "uncle" pada aye..pakcik maksud nye xleh kawin ok so kami confrm la muhrim n die jugak boleh nikahkan aye kalau aye nak kawin..hahaha...so memang happy la waktu aye dekat dengan beliau dulu..hehehe
nasib baik die lom kawin, so xder la owg marah kalau aye kua dengan die.. urrmm lastly aye nak wish thanks la kat die sebab jaga aye dengan baik dulu.. selalu berkongsi cerita bersama2.. pastu thanks gak kat die sebab angkat aye dri stadium bukit jalil n hantar kat uma sewa aye..pastu time aye nak balik melaka die angkat aye kat uma sewa then hantar pegi bukit jalil..hehehe

oookk nie aye nak selitkan sikit 1cerita waktu aye dok kl dulu..selalu gak la aye pegi uma uncle aye nie..kat uma die tentu2 la ader nenek , arwah atuk & my uncle dirindui tu bernama dollah yang selalu bercerita tentang cerita silam2 famly aye..haha..so dari situ la aye leh kenal2 n tau name2 famly2 aye yang lain kat melaka tu..kikiki..mcm katak bawah tempurung lak aye sebb xtau name2 famly2 lain..hahaha selain tu kat uma ader maklong, kakcik, kaklang, & uncle karim..

Time dok sane, nenek ajau masak kua "masak lemak cili padi ikan".. so time balik melaka..tegedik2 la aye bagi tau kat ibu yang nenek ajau masak lemak cili padi..kikiki so aye dah tau bahan2 n {4cara} masak "kuah masak lemak cili padi" 1cara confrm la ibu ajau, 2cara ayah ajau, 3cara maklang ila ajau time aq dok 3taun kat perak dulu pastu cara yang ke-4 nenek tu la yang ajau..hehehe..untung kan owg2 yang selalu duduk dapur nie..confrm la suami sayang sebab pandai masak..hahahah

 - TAMAT -

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...