TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 15 Disember 2011

berjalan di gEnTinG hIGhLaNd


hye sume2..hahaha..nape aye gelak???
sebab aye memang suke gelak la ape lagi..
ok2 kali nie aye nak sambung cerita tentang aye g genting haritu...
kali nie cerita HARI KE-2 aye kat genting..
kalau nak bace cerita HARI PETAMA aye kat genting..
meh COCOK la ape lagi...hahahhahaah


4.30am - 7.00am 
awal gile aye bangun..ekekek..nape tah bagun awal2 nie..xsabar nak g main2 kot..yer laa aye akan pastikan kol 7 dah kua dari bilik sebab game buka kol 9.ooam..kang nak bejalan, nak br1st lagi..hahaha... ok tekejot jerkk mata aye terkebil2..tengok ainee tdo..sayang gile kat die..die laa satu2 nye bff aye the 1 n only..hehehe past dah mandi..aye kejot ainee,, bagun..bangun..lalala..n kami siap2..angkut bag sekali then kua dari bilik tu berambos terus nak g kat game outdoor..lalala

kat dalam bilik hotel..dah siap nie nak kua..hehehe
7.00am - 8.30am
jalan2 menuju ker game outdoor..ekekek sambil jalan kami sempat gak shoot2 gambar..wat kenangan la kate kan..tu yg sampai lewat kat kaunter outdoor tu..heheh nak jalan ker game tu sikit nye jauh..waahh sejuk..so lagi sekali laa mulut aye kua asap....hhuuu haaaa hhuuu haaaaa tiup n sedut asap tu..agagag..mane tau asap tu awan kan2??dapat la telan awan..hIhIhIhI
BARU JERK KUA DARI BILIK..

DALAM LIFT NAK TURUN DARI HOTEL..hehehe
8.30am -9.00am
tunggu depan kaunter nak beli tiket..xsabar nak main2 nie.. aye owg ke-2 berator nak beli tiket..memang excited la kan tu sebb dapat tempat ke-2..seb bek bukan yang 1st..lagi tu dah tahap gelojoh..agagag

DEPAN KAUNTER TIKET TUNGUUUUU..lalallalaa

mengukur KETINGGIAN..
yer la nak main permainan SUPER MAUT
tu kene ikot ketinggian..hehehe
9.00am - 02.00pm
time nie laa aye main sume2 permainan..permaian yang super maut la.. super maut xagak2..WAKAKAK cam gila jerk ayat..time n ketika nie laa aye jerit ikot suke..jerit yang xder ton lagu..kalau rakam suare aye jerit, hantu pown takot nak dengar..hahaha btw time nie memang best..mane g aye sentiasa berdua dengan ainee..cam belangkas lak..tu la di kate kan BFF..hehehe







02.00pm - 03.00pm
kami gerak pegi bus10 genting tok naik bus balik melaka..best..kenangan yang xkan aye lupa kan..t lau ader rezeki nak pegi lagi laa..tp bukan dengan BFF tapi dengan SUAMI..hehehehe


3 ulasan:

  1. huhu.. bestnye g genting.. aku sekali je pernah g sane.. tapi aku gayat tmpat tinggi.. rugije g... haha

    BalasPadam
  2. taufiq: ekeke..xya la rase rugi sebb dah memng akmu sampai kat sana pown kan?? btw g sana memang best n klas gitu..sume permainan aye maian..kekeke

    hawiz: hee..memang syook gitu..lebh2 g dlengan BFF kan...lagi la syok..hheee

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...