TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 8 Disember 2011

Stressss + + + Tension

Assalamualaikum n selamat pagi.. mood harini happy sangat-sangat walaupun TITLE kat atas tu tak menunjukkan mood aye pada harini..hidup mesti la kene happy kan baru la senang dimata owg lain..

kenapa perlu aye tension + + + stress?? sebab kehidupan aye di bayangi dengan rase cukup meluat n tak senang ati dengan setiap pertanyaan orang.. lebih2 aye nie seorang yang pemalu.. confrm laa aye akan bagi 1 jawapan berbentuk SOALAN or hanya mampu tersenyum pada manusia2 yang suke bertanya soalan berbentuk emas itu pada aye.. emas memang beharga kan..tp setiap kali soalan tu ditujukan pada aye..jantung aye akan DUP DAP DUP DAP.. leh gugur jantung nie laa dek degupan jantung yang tak berarah tu..hahaha
leh jadi hantu AYE cam nie lau
asyik nak lari dari soalan owg jerk..hahaha
pasti kalian mau tau kan soalan emas ape yang aye maksud kan tadi?? atau kalian dah dapat meneka soalan ape yang aye maksud kan tu?? soalan nya adalah :-
  1. BILA K'NGAH NAK KAWIN??
  2. BILA LA NAK DAPAT MAKAN NASI MINYAK K'NGAH NIE??
  3. KO DAH BERPUNYA KER WANIE??
  4. BILA LA NAK ADER HARI LANSUNG KAT UMA DAK WANIE NIE??
  5. SAPE LA KAWIN DULU?? K'LONG KER K'NGAH NIE??
cantik jerk kan mulut nie..tp dengan mulut laaa leh wat aye
susah ati tau x??mencii..mencii..lalalalala
haaaa dah tau kan soalan ape yang aye maksod kan??aduii...hello kepada yang mengemuka kan soalan.. aye baru umur 22tahun ok..masih muda lagi untuk jadi suri rumah..aye belum bersedia nak harungi kehidupan bekeluarga sebab aye belum cukup puaskan my dady n my momy dengan HARTA KARUN yang aye dapat setiap bulan dari cik bos aye.. tapi yang pelik nye..bukan setakat nenek2, makcik2 jerk yang tanye kan solan tu..tapi owg2 yang aye tak kenal pown penah tanye kat aye soalan tu time aye kua dengan momy..& yang paling mengjengkil kan adik2 sedara aye pown dah pandai mengemukakan soalan emas tu pada aye..haha..cam siot bin tongek jerk..HAHAHA

so setiap kali der event or ape2 jerk yg menyebabkan aye kene bersedudukkan dengan c mulut2 lezeerrr nie pasti aye akan risau n mengambil keputusan tak mahu g..tp kali nie aye dah belajar sesuatu dari radio HOT FM..mau tau ape?? kalau der owg tanye soalan2 tu pada aye.aye akan jawab :

  1. KENAPA?? TAK SABAR NAK SHARE DUIT BELI HANTARAN KAWIN KER??
  2. ANAK MAKCIK KECIK LAGI MACAM MANE SAYA NAK KAWIN DENGAN DIE??
  3. TUNGGU ANAK MAKCIK KAWIN DULU LA BARU SAYA MENYUSUL..hehe
  4. AIIKK CAM TERINGIN NAK JADI PENGAPIT PENGANTIN JERK KO NIE..hahaha
  5. ASAL LAK KO NAK MAKAN NASI MINYAK AQ??UMA KO TAKDE NASI KER??haha

haaa ambik kooo..memang pedas la kan aye nye jawapan..tp kalau nenek2 or makcik2 yang tanye...aye akan jawab TUNGGU JERK LA KAD MERAH SAMPAI RUMAH..hehehe

ok..1 hari nanti aye akan berumah tangga jugak..kalian jangan risau ok c mulut lezer semua..aye akan ikot gak jejak langkah dady momy aye tok menjadi isteri n ibu yang terbaik suatu hari nanti..hehehe

CANTIK KAN MOMY DADY AYE TIME KAWIN DULU..
SO AYE AKAN JADI CANTIK SEPERTI PERMAISURI SUATU HARI NANTI..
CINCIN DI HARI PERNIKAHAN KU NANTI..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...