TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 19 Disember 2011

::tak perlu kata apa-apa::

semalam seharian lepak kat kedai "ANDAMAN PENGANTIN"..  serius memang teruja gila lar sebab tengok baju pengantin betimbun2 kat dalam kedai tu.. patot nye g kedai tu tok bakal2 pengantin jerk..tp aye lak g kedai tu sebab nak melepak jerk..hahah.. c syakira membe aye ajak teman sebab die kene jaga kedai tu sowang2.. 


so kalau dah jumpe membe2 tu confrm la kan ader jerk benda nak share n cerita.. pastu kite owg borak tentang  filem OMBAK RINDU.. syakira bagi tau yang die nak g lagi kali ke-2 tengok cite tu sebab memang best gile cite tu.. pastu aye cakap t nak dounlod la kat tenit..leh tengok selalu..datu syakira tanye selalu dounlod video gune ape?? ttuuuttt tetibe aye terpikir penah ker dounlod video sebelum nie???hahaha.. toink..toink.. tampa di sangka2 aye ternampak 1 entry nie yang dok ajau nak gune ape tok dounlod video..

1) keepvid.com
2) JDownloader
3) addons.mozilla.org
cocok SINI lau nak tau lebih lanjut

lepak nye lepak, borak nye borak baru tepasan yang jam dah menunjukkan kol 4.30..OMG.. dah petang sangt nie..balik2..hahaha...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...