TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 13 Januari 2012

*aku mahu kurus*

bile tengok org kurus..terasa jelus sangat2..mane tak nyee..baju org kurus lagi cantik2 dan murah..baju saiz aq?? dah la mahal2 kalau nak dapat yang cantik..walaupun kebanykkan baju kurung aq saiz L tapi itu dah cukup tak menghapy kan..orang kurus2 pakai baju kebaya cantik jerk..tapi aq pakai baju kebaya??haaa macam katon dah aq tengok kat cermin..hahaha
haa bile time makan lak.. org yang kurus boleh makan ikot suke jerk..makan tak ikot time pown tak xper..makan setiap 1jam pown org tak kisah.. tapi bile aq nak makan setiap 1jam..maakkk sentap... memang takkan la aq wat mcm tu kan??
malam semalam..akk aq (k"long) der cite tentang JM5..k'long cakap kalau makan JM5 boleh kurus cepat2.. pastu k'long on9 & bukak blog LYDIA..klik la kalau nak tau sapa tu lydia?? lydia tu adalah pemenang penguna JM5.. lydia boleh turun kan berat dari 105kg menjadi 49kg..serius memang aq tabik spring la kat die.. die pakai baju XXXL boleh jadi saiz S..aq saiz L  nak jugak saiz S mcm lydia tu..best la kan aq boleh kurus mcm time study dulu..hehe



ini la LYDIA..cantik kan dia dah kurus..
aq pown nak cantik mcm die juagk...

so die la sumber inspirasi untuk aq kurus..
aq nak pastikan dalam masa sebulan aq boleh pakai baju saiz M..
tambah lagi sebulan aq nak pakai baju saiz XS..hahaha..
*boleh gitu ker???*
xlaa cukup la saiz M sebb BF aq xsuke pempuan yang kurus sangat..
badan aq mcm nie pown die dah kata ok..dan tak bagi aq diet..
kang kalau kurus2 sangat tak pasal2 kene tingal dek cik abg...hahaha
k'long bercadang nak try la JM5 tu..aq pown nak sekali laa..so kejap lagi aq nak kua pegi bankin kan duit kat LYDIA..mau beli jus limau tu tok menjadi kurus cam lydia..hehehe
bila org tanya bila nak kawin..aq mampu senyum dan cakap *akan datang*.. kalau mamy ade..mamy yang tolong jawab kan *tunggu la kad merah sampai rumah* sebab mamy tau aq akan kawin kalau aq dah kurus..kalau tak kurus aq xnak kawin.. impian aq nak nampak mcm princes time bersanding nanti..so kalau gemok cam aq nie..mane mau nye cantik kan seperti princes..tu sebab aq xnak kawin time gemok2 cam nie..sian kat BF aq..haha..padan muke die tu la sapa soh nak couple dengan aq.. tapi kalau past nie aq dah kurus.. owg tanye bile nak kawin..aq akan jawab *esok*...hahaha..
harap cita2 aq berjaya nak jadi kurus cam LYDIA..heheh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...