TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 16 Januari 2012

G2OC Melaka Crew TT 14/01/12

assalamualaikum..morning, afternon, night sume..
terima kasih la sebb bukak blog wanie nie..
lau malas nak bace..ape kate kowng tengok gambar jerk..
tu pown dah cukup memadai..lala..
nie entry ke-2 wanie dok cite sal gen-2.. 
lau nak tengok entry petama wanie klik SINI


nak tau xsebab ape??sebab wanie beru jerk join this club..
masa mule2 join tu ingat kan ramai la perempuan yang join..
tapi sangkaan wanie meleset sama sekali sebab 
wanie "cewek" pertama yang join club 
GENTWO MELAKA.. wink..wink.. 
mule2 dok pikir banyak kali la nak join TT die owg.. 
mane xnye sume laki..t xder owg layan wanie lak kan..
almaklum la pempuan..hahaha tapi dah gamai dok msj2 soh pegi.. 
wanie g la jugak..
sampai2 jerk kat tempat yang mereka2 soh datang..
wahh ader perempuan n kanak2..eheeemmm ok best..
sebab der akak tu leh borak2 dengan die..hehehe

ok kat bawah nie adalah kenangan yang wanie dapat time
join TT mereka2 semua..wahh terbaik laa..


KETE WANIE DAH DITAMPAL STIKER CLUB.. hehe..suke2..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...