TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 2 Januari 2012

* GEN2 kebangaan ramai orang *

nape aq cite sal GEN2?? sebab aq pown pakai gen2.. tapi gen2 aq tak der la seCUTE, seCANTIK, seMEWAH & serTOP gen2 owg lain..sume owg kalau pakai kete jerk mesti cam kaya2 jerk kan?? tapi kene tau tak semua yang kai kete nie kaya ok.. mereka2 pakai kete cume untuk berlindung dari dibasahi hujan & dari kehitaman kene panahan matahari..hehe..ok moh kite tengok kete2 GEN2 yang di kenalpasti cantik di mata aq..
tapi xdapat la semua kete aq nak uplod dalam niee..dapat uplod sikit jerk..pada sapa2 yang kete die nak aq masok kan dalam nie sila coment kat blog niee *SAYA NAK* ...hehehe

pada sapa2 nak join club klik kat nama2 kat bawah niee
  1. GENTWO MELAKA
  2. GEN2 CLUB
  3. GEN2CLIB SRJ

SHAH ROSLI

ENCIL EPUL

EVILDEVIL REDZ TOMATOES

LOKMANZ MOHD YUNUS

MUHAMMAD AIMIL ABDUL RAHIM

MUHAMMAD RAZALI ABIDIN
NIZAM PURPLRLINE
SYAZWAN RIO

SANYO OSAKA (WANIE)

SHAHRUL GEN PERAK

ABDULLAH FAIZ SULAIMAN
MEGAT ISLAM AZRIN ISMAIL

FAIRUZ AIZAL JALIL

5 ulasan:

  1. memang terbaikkkkkkk

    BalasPadam
  2. heheh..nape la letak nama anonymous..
    lau nak soh letak pic kete kowng..sila add facebook wnaie n tag pic kete kat wall fb wnaie ok..lalalala

    BalasPadam
  3. Ko betul lah... mana keta aku wanie... aiman...

    BalasPadam
  4. hahaha..nie lame nye la..t aq wat entry lain..pastu aq masokkan sume pic budak2..hehe

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...