TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 26 Januari 2012

"mee goreng basah"

ya allah..kenapa la aq tetibe terasa nak sangat2 makan MEE GORENG BASAH... 
ape la kene dengan tekak aq nie?? ffuuuu gase cam nak nangis jerr sebab teringin sangat..mungkin ibu2 yang mengandung tu dok teringin2 nak makan sampai nangis2 mcm nie la upe die kot.. aq bukan mengidam pown sebab aq xder babe dalam pewot..tapi aq teringin..teringin gile..
ok la memang tu makanan kegemaran aq.. selalu ibu yang masak untuk aq..sekarang nie dah petang..tak kan la malam2 aq nak suruh ibu masak mee tu..kang k'long marah aq sebab makan waktu malam..k.long cakap kalau nak makan..makan sebelum kol 6 petang..nanti badan lagi gemok..aq balik kang dah kol 6..mane sempat nak suruh ibu masak..waaarrrrgg..ok jalan penyelesaian nye..

MEE GORENG BASAH
aq dah msj cik "syg" ajak die g cari MEE GORENG BASAH malam kang..so boleh elak dri k'long nmpak aq makan pastu leh laaa makan dengan cepat n laju2..hahaha kalau die xnak..aq nak ajak sape2 la yang nak ikot aq..kalau die owg xnak..aq sangup pegi makan sorang2..kenapa dengan aq nie????
aq xtahu nape dengan tekak aq nie..nie sume gara2 aq tenampak gambar kat fb la nie..der owg tag kat aq sal mee goreng basah.. malam kang after siap magrib n bace yasin..aq nak siap laju2 tunggu cik syg depan pintu.. nak g makan mee goreng basah nye pasal.. cik syg dah call die cakap ok nak bawak aq g cari mee gereng basah tapi boleh lak bersyarat... yang xleh blah syarat die.. "kene makan banyak2..double makan sebab gantikan aq xkua lunch harini"..hahaha xkisah laa banyak ker ape ker..janji aq dapat mee goreng basah walaupun bersyarat..hahaha...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...