TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 18 Mei 2012

* KUIZ yang lawak gila *


Rase2 aye..mesti gamai yang dah penah buat kuiz kan??
 Time kat sekolah wat kuiz cikgu bagi, malah kat tenit pown ader jugak.. 
Baru kejap tadi aye ade buat kuiz kat laman mukabuku aye tue.. 
Ternyata jawapan yang aye DAPAT selepas aye main kuiz tuhh..
Meh tengok kat bawah nie jawapan yang aye dapat & terima..hahaha
eeeekkkk jap2

sapa2 nak jadi friend laman muka buku aye.. 
meh klik kat nama nie SANYO OSAKA


sikit sangat KESETIAAN aye uh..hahah lawak nye..
so past nie sapa2 nak jatoh cinta dengan aye sila pikir banyak kali ok..haha
ok sapa2 nak try kuiz tahap kesetiaan nie klik SINI


kuiz nie lak klik SINI

nie yang paling lawak..sejak bile aye pandai buat megik nie??..hahah
ok sapa2 nak try klik SINI


 lagi tadi dok gelakkan2 keputusan yang mmbe mukabuku aye dapat..
last2 aye try..ternyata aye nye keputusan lagi lawak & dasyat berbanding keputusan mmbe aye tue..
hahaha lawak di hari jumaat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...