TEMAN-TEMAN WANIE

Selasa, 8 Mei 2012

*_* mukabuku penyebab penyakit ^_^

^_* BISMILAHHIROHMANIROHIM *_^
kalinie entry aq kedua untuk harini nie.. 
kalau lagu cinta mukabuku pasti ramai yang tau..
kalini aq nak cerita tentang penyakit cinta mukabuku..
 menjadi kebiasaan selepas makan pasti mengantok..
mata aq macam digam2.. tetibe aq terbace 1 status sowng membe 
mencari no plat kereta yang die jumpe... mcm nie ayat die . .

" SALAM.. KEPADA KAWAN G2M..TEMAN NK TANYA NIE..
ADA X SAPE-SAPE KENAL OWNER NO PLAT 3487..
SPOTTED DI IPOH TDI.. TEMAN NK TEGO TAPI SEGAN..
SB SLOW BEBENO..MINTX NO PLAT JJC 3487..

 kami2 nie penat la cari sapa empunye kete bekenaan..
aq wat xtau la sebb memang xtau laa coz aq owg melaka..
jauh dari die owg tu yang dok perak..
der la 30mint cari..last aq jumpe nie kat facebook!!!!

NO PLAT JJC 3487

hambik kauuuu..hahahaha rupe2nye kami ditipu hidup2..
sebenarnye owg yang dok cari owner plat nie yg die tu sebenarnye kete die sendiri..
hahahaha ayooo...dushh..dusshh ambikk kene tumbuk 2x dengan aq..
petang2 saja nak wat gempak..
konon dok cari owner no plat uh sebab owner tu bawak lambat..kakaka
gile seyy..geram tahap dewa..ader la dalam 5,6 owg yang kene tipu
pd petang yang indah nie..hahahaha

SIAP SEDIA LA NIZAM NAK KENE SHOOT DGN M16..hahahaha
di sebabkan  coment dan membalas comnt laju2..
datang la *_^ PENYAKIT GARA2 MUKABUKU ^_*
tangan terketak2 menaip lapy, 
pastu terjadi lak keybod bertukar jadi piano..hahaha 
aq pun xtau la mcm mane die tekan keybod tu mcm piano..hahah
tu satu hal, ade yang siap tukar nset pd ip sebab nak join taip laju2...

p/s : pengakhiran cerita.. aq memang hapy ptg nie gare2 angkara
kesian mmbe2 seangkatan dengan aq yang di tertipa tertipu

6 ulasan:

  1. Gilerrrr arrr petang td...xsemena2 kena histeria semua org..bukan sekali tu da 3 round kot..2 daripada ny semua meletop2..round ke-3 mesti meletop gak tp cam da bocor..hahahahaha

    ikhlas
    Ferd Renzo!! waa popular nama i masuk blogggggg

    BalasPadam
  2. mungkin dia sajaa nak buat lawak kot..huhu..
    bila ade berita gempak kat fb mesti ramai2 pakat nak share kan...huhuhu..

    BalasPadam
  3. mistikacerf: hahaha tau xper..seb bek tepasan tu kete die..lau x..confrm berhari2 kene tipu dengan die tu..wakakaka

    BalasPadam
  4. @terbang bersamaku: heheh yer laa memang tau die saje jerk nak wat gempak..haha tp serius memang lawak sangt2..dok gelak2 jerk semlm smpai kan ader jerk mmbe2 bg tau yang die owg gelak smpai tekentot2..wakaka

    BalasPadam
  5. Promot kete sendiri..apakah??haha.

    BalasPadam
  6. hahahaha yer laa tau xper die tue..

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...