TEMAN-TEMAN WANIE

Jumaat, 14 September 2012

+__* Club Kesayanganku ^__-


bila orang cakap club kereta jerk.. mesti tepikir lelaki jerk yang join.. tapi sejak2 aq dah menjadi salah sorang crew club kereta.. pasti ramai pikir mesti kete die gempak-gempak.. "__* tapi yang sebenar & sebetulnya club kereta nie sesiapa pun boleh join.. kereta standad pown leh masok gak.. asalkan ade kereta.. tapi setakat nie belum penah la aq dengau club kereta sorong.. hahaha kalau ade club kereta sorong uh pasti aq nak join gak sebab kat uma ade gak kereta sorong.. ^__^

yang best masuk club nie.. 1st nye dapat menambah kawan baru.. ade perempuan, ade lelaki.. yang pastinya ade adik-adik kecil jugak.. yup adik-adik kecil join club kereta..caye tak??.. aq suke gile kat adik2 kecik... almaklum ler aq xder adik kecik.. so main-main la dengan anak owg.. /__@ nak tunggu anak aq tah bile la dapat nyee.. nak ambil anak angkat momy xbagi..


haa tengok uh.. aq jadi gadis di F1.. hahaha.. 1st time kan tengok ade gadis F1 pegang payung memakai serba serbi tutup.. selalu tengok sume seksi seksa bagai.. "_= .. muslimah lagi tu..eeeuuuwww malu..


nie pulak si gadis-gadis yang join club kereta.. sumpah xcaye kan? haha tp serius aq xtipu.. die owg nie semua memang muslimah-muslimah.. bawak kereta semua pakai baju kurung jerk..xmain la baju seksi-seksi..walaupun kami muslimah hati kami tetap kental cam hati owg laki gak..tepulang la pada kowng nak caya ker tak..


dalam gambau uh semua adik beradik aq.. cumel loteh semua nye.. sama la cam aq yang cute miut niee.. pastu ayu sopan muslimah lak tu.. hahaha mesti tak caye kan adik beradik aq nie ramai gile.. hahaha 1 tahun xkan 10 owg anak momy beranak.. *__& yang sebetulnye.. nie la crew2 club kereta,. saja aq cakap adik beradik sebab kami memang dah duduk bawah 1 club, 1 bumbung, 1 comunity.. kire adik beradik la tu.. kan?? kan?? kan?? plese tolong iye kan.. hahahaha gambau-gambau semua tu time kite owg pegi 
EVENT OPEN HOUSE G2OC di RAWANG..


2 ulasan:

  1. wah... tahniah kerana berjaya membawa imej muslimah... :)

    BalasPadam
  2. hehehe.. time ni nak g event open house raya.. tu yang kene ala2 muslimah tu.. hehehe

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...