TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 18 Oktober 2012

" happy birthday k'long "


selamat hari jadi kaklong..
kakak aq yang sulung.. nama pun kaklong confrm la yang sulung kan..
tanggal 14 oktober 1988 beliau dilahirkan..
di beri nama Noor suzaini binti Kamarudin..
dalam rumah pangil k.long, tapi mmbe2 ramai pangil die zai,
dan ade jugak yang pangil sue
kini 14 oktober 2012 telah genap usia beliau 24tahun.. tua dah akak aq.. heheh..
opss bukan tua tapi berusia dan akan lebih matang dalam kehidupan..
aq doakan dengan meningkatnya umur kaklong moga beliau
dimurahkan rezeki, berjaya dalam hidup, sentiasa mendapat kebahagiaan,
kegembiraan jugak menjadi peneman hidup k.long dan yang penting..
semoga k'long cepat kaya boleh banje aq makan sate. ammak..
sejak2 nie aq mengidam makan sate la pulak..
ni semua gare2 ibu la.. dalam seminggu ni 2x beli sate.. kan dah ketagih.. hahaha
tapi serius sate yang ibu beli tu memang sedap.. 
dekat jerk pown dengan rumah..
tapi kalau nak oder sate tu.. makan 1jam 30 minit gak la menunggu..
haa dari situ memang dah nampak kan sate makcik tue memang sedap.. 
ramai owg tunggu..

urrmm dalam bulan oktober nie ade 3owg adik beradik aq nye birthday.. 
nak tauk sapa??
1) kaklong  2) adik dan yang ker 3) aq la  aka "kakngah"
time birthday k.long membe2 die ajak g selebrat kat tepi tasik a'keroh..
birthday adik lak xtauk la nak selebrat kat mane.. hahaha
yang penting birthday aq nanti baru la akan sambut tok ketiga2 adik beradik..
sambut sekali jerk baru meriah sikit majlis.. nanti time party birthday..
aq nak suh ibu ayah pangil kazen2 wat bacaan tahlil sikit,
 pastu wat doa kesyukuran sebab aq dapat kerja baru.. hehehe 
dapat kerja baru loat nak wat tahlil..
pelik sunguh.. tapi ape leh wat.. begini lah perngai aq.. 
memang suka meraikan sesuatu peristiwa..
sebab utamanya.. waktu-waktu macam tu la keluarga aq semua akan berkumpul..
gelak ketawa pasti meriuhkan rumah.. happy nyee..
tak sabar nak tunggu tangal 28 oktober 2012 nie..

time sambut birthday kami-kami-kami nanti.. nak jempot famly belah ayah, famly belah ibu dan yang penting cik abg sayang aq tu mau ade ok.. die xder.. aq majuk 44hari..haha..sebab aq nak kongsi setiap saat bahagiaan aq dengan die.. dengan kehadiran die pasti kebahagiaan & kegembiraan aq akan lebih terserlah..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...