TEMAN-TEMAN WANIE

Isnin, 29 Oktober 2012

"HAPPY BIRTHDAY TOO ME"



kebanyakkan orang pasti akan tunggu kedatangan hari kelahiran sendiri. kerna di hari kelahiran itu pasti akan dapat banyak ucapan dari kawan-kawan, keluarga dan paling penting dari buah hati.. ^__^ yang lebih bernasib baik, ade jugak yang memberi hadiah.. pasti hari itu adalah hari yang paling bahagia dalam tahun itu.. sama la jugak macam aq, setiap tahun aq akan tunggu menjelangnya tanggal 28 october. pada tahun 2012 genap la aq usia 23tahun "maluuu taukk, tua dah aq"  hahah.. 28hb tu semalam la sebab harini dah 29 october.. hehe.. tapi tampa di sedari..rupanya umur aq telah meningkat dari setiap tahun ke tahun berikut nye.. kesimpulannya, jangan la tunggu hari kelahiran tue kerna hari itu membuat kan kite lebih cepat tua.. hahaha seram jerk bile dengar perkataan "tua".. tapi walaubagaimanapun.. setiap orang pasti akan merasai hari tua jika di izinkan tuhan.. *__^..


dulu masa usia alam sekolah rendah, aq suke berfikir dah besar nanti macam mane lah kehidupan aq.. kecantikkan secantik ibu ker? sehensom ayah ker "walaupun aq perampuan"..haha bile di pikir2kan balik memang melawakkan.. tapi kini hari ke-2 aq memasuki usia 23tahun.. setiap tahun bile tibe jerk birthday mesti aq rase malu gile sebab terase macam dah tua sangat.. tapi apakan daya hidup mesti di teruskan.
umur tak penting kerana cuma angka kata membe2. haha
tahun nie birthday, aq rase hapy sebab selebrat dengan big famly, raikan jugak birthday k.long dan adik sekali.. gembira jugak sebab tahun nie birthday, dalam hati aq ade hati owg lain.. haha sapa lagi kalau bukan muhammad (arm).. berbeza dengan 3tahun lepas, birthday aq paling malang sekali sebab pakwe aq dulu dah la tak wish my birthday, hari yang sama jugak aq putus dengan die, pastu lagi seminggu tari tarikh uh aq genap couple dengan die.. sedih la jugak time uh sebab aq xleh terima sesangat time uh adalah hari raya.. owg semua bermaafan, tapi aq dengan die?? arrgg tauching kejap.. tp aq kan tabah org nye.. so aq mampu bersabar.. tet tet tet..


aq bersyukur sangat2 pada hari kelahiran aq, ramai yang mengingati tarikh penting aq tu.. yang penting my mom la owg petama yang wish "selamat hari jadi k.ngah" sayang ibu *__*, 2nd yang bg ucapan sapa lagi kalau bukan my sister klong, 3rd my brother nazrey..yang selebih nye membe2 karib aq la.. tapi der 1 yang aq geram, arm bole lupe aq nye birthday.. so die wish lambat 30minit dari my mom.. haha xper la xkisah semua tu.. yang penting arm wish dan kegembiraan aq terbancar dan bercahaya la pagi2 buta tue :-) ok tu satu hal la.. yang aq terpanjat gile.. der sowng membe nie anta email kat aq..wish birthday.. anta pic yang der tulisan happy birthday.. tu la dulu dok cakap kat aq "aku dah nampak titik hitam pada persahabatan & perhubungan kite" datu time birthday aq.. die leh anta email lak.. time tu memang rase sedih gile.. tersentuh la ati aq.. aq pikir die betul2 nak lupekan aq kawan die nie.. haha tapi ternyata die ingat gak birthday aq.. haha yer lol.. tu la di katekan sahabat.. baik buruk macam mane pown.. mesti akan teringat gak.. hahaha

TAMAT


2 ulasan:

  1. HEPPYY BIRTHDAY DEAR
    SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKII..AMIIN..
    register yang ASIA FANS tu free aje...nak tambah coin tu boleh buat autosurf atau like facebook org lain...lebih menarik kalau berjuta2 org register...skg ni masih belum ramai lg tapi itu pun dah boleh bagi ratus2 coin..

    *hatimi tahirudin tlg jawab kan :)

    BalasPadam
  2. hehe terima kasih..
    yer ker free.. tp time wanie nak klik ape tah smlm pastu kat situ tulis wanie xder coin.. than nak dpt coin uh wanie tengok kene klik pade coin mybank.. cam mane? xberapa nak paham.. hahaha

    BalasPadam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...