TEMAN-TEMAN WANIE

Selasa, 30 Disember 2014

* diEt aTKiNs yAng mEngKaGuMkaN *


kalau ada yang text HAHAHA tampa ketawa , 
tak mustahil jugak ada yang text I LOVE YOU 
tampa perasaan !!!!!!
manusia sekarang lebih pandai berpura-pura dari bersikap jujur.

PERCAYA @ percaya ? ? ? ?

nak dijadikan cerita, bile wawa tanye pada sesiapa gemok ker aq ni?
sesiapa tu jawab : tadelah, ok dah mcm ni
sesiapa tu jawab : nampak chuby jer
sesiapa tu jawab : orang lelaki sekarang tak suke perempuan kurus kering

bodoh la ko wawa, tentu2 ko tengok kat cermin diri ko gemok kebabom tue.
lagi mau nak tanye pada sesiapa.
die org berpura-pura je tue tuk menjaga hati ko, manusia kan
(lebih pandai berpura-pura dari bersikap jujur walaupun kejujuran tu menyakitkan)

DIET ATKINS SEBAGAI PENYELAMAT






biar gambar berbicara. so azam tahun 2014 dah tercapai.
dapat la jugak 11kg ke 12kg turun berat.. 
alhamdulilah syukur kehadrat ilahi kerana kurniakan kecantikkan rupa, perangai, 
& segala2nya la hehe amboi ko wawa angkat bakol napak ? ? ?

tapi kejap jer pown capai nye.. sekarang dah gemok balik, 
takkan azam aq sama jer dengan tahun lepas nak kurus?? hahah 
padan la muke kat ko wawa.. 
dah kurus xnak jaga xmemasal kenal susah payah diet balik..
PADAN MUKE KAU WAWA

TAMAT



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...