TEMAN-TEMAN WANIE

Rabu, 9 September 2015

sUp kEtAm v/s sTeAmBoAT



KATANYA SAKIT PENGHAPUS DOSA KECIL
see aku sakit.. demam teruk.. pitam , jatuh , nagis..
xtahu la nak kate mengada ker ape kan..
tapi dah jadi gitu xkan la mengada jugak sebab memang sakit tak larat..
ayah & ibu bawak pegi klinet.. dokte buat surat anta pegi hospital..
kene jugak ambil darah.. dah la badan bisa2 pastu kene cocok lagi tambah sakit..
saspek dnggi kata nya.. kuman dalam darah tinggi..

+
+
+
semua soh makan sup ketam.. kene minum 100plus
mane lagi nak dapat sup ketam kalau bukan kat steamboat


OMG..
dapat gak makan sup ketam kat steamboat..
thanks pada membe yg sudi teman aku pegi steamboat
DAN
dapat suprise kek W.O.W ! !  ! ! ! !
serius aku tekejut bila membe bagi kek..
membe  A: eh wawa.. ade org kirim barang
aku : haa?? barang ape
membe A : ni ha dari lelaki misteri
(sambil kua kan kotak dari dalam kereta)
aku : ya allah kek.. tetibe rase nak nagis.. 
pastu aku tanya nape die bagi???
membe A : xtahu laa dah die suruh bagi.
aku : ok.ok.ok. wawa tau sapa lelaki misteri tu.. 
pastu kua phone n msj laki misteri tu cakap 
*thanks bersusah utk saya utk kek nie*
MEMBE2 LAIN : waahhh untung nye dapat kerr.. 
waahh terharu nyee kalau dapat.
aku : senyum jer xleh nk cakap ape sebab tekejot xabis lg & 
happy dlm hati allah je yg tau

bUdAk sEkOlAh V/S uStAzaAH




ORANG KATE NAK DAPAT YANG BAIK..
 kita kene jadi baik dulu..
insha allah janji allah itu pastu.. 
berubah demi kebaikkan semua..
comey kan ciptaan allah swt..

Rabu, 27 Mei 2015

*#^ K + A + M + I "



"Selemah-lemah manusia ialah 
orang yang tidak boleh mencari sahabat 
DAN
 orang yang lebih lemah dari itu ialah 
orang yang mensia-siakan sahabat yang telah di cari"








Selasa, 28 April 2015

bFf wEdiNg


TAHNIAH NORAIN & HEZRY

kompang di palu pengantin lalu.. ah ahh ah ahh
duduk bersanding tak tahu malu ah ahh ah ahh
hahaha ubah sikit lirik nyaa


name budak ni ain.. tp aq pangil die non hahah
sesuke jer ubah nama org, urrpphhmmm kawin jugak membe aq sorang nie,
 past ni dah duduk sebumbung dengan suami jgn gado2 lagi ok..
semoga jadi isteri soleha & baik.. 
semoga kekal hingga ke jannah.. amin


jeng jeng jeng
aq jadi pengapit pengantin.. bole ambil berkat katenye laa..
sebab org dedulu cakap jd pengapit nanti cepat naik pelamin haha
yerla memang cepat naik pelamin tp dok tepi bukan dok tengah utk jd pengantin
xkisah laa mungkin rezeki jodoh aq lambat insya allah akan ade rezeki yg lain 

+ + + TAMAT + + +


Isnin, 27 April 2015

pILihLAh yAng tErBaiK anTaRa aKu @ diA




selayaknya engkau tahu betapa ku mencintaimu, kau tenangkanku dari mimpi burukku. selayaknya kau mengerti betapa engkau ku kagumi, kau telah tingal di dalam palung hatiku

betapa hancur hatiku melihat engkau bersamanya, namun ku mencoba tuk tegar menhadapinya. jangan kau menangis lagi tak sangup aku melihatnya, sekarang kau pilih diriku atau dirinya

kau tuliskan cerita tentang engkau dan dia yang membuat hatiku semakin terluka. sudah selesai sudah cerita engkau dan aku, ku anggap sebagai bikisan kalbu
KURASA SAMPAI DISINI


bUdAk dEbAB aNak bUaH mAknNGaH


NUR HUMAIRAH BATRISYA 
nama di beri.
NUR : cahaya
HUMAIRAH : kemerah-merahan
BATRISYA : cerdik , pandai , bijaksana






hiikkk biar gambar berbicara hahah
yang pasti die comel secomel makngah die  
nak nunggu anak sendiri entah bile tapi insya allah 1 hari nanti

Khamis, 26 Februari 2015

mUSim bERpEnyAkiT


ASSALAMUALAIKUM WBT

korang semua chat ker tak? 
memandangkan cuaca kat malaysia skang ni panas terik.
ramai yg kene demam berpakej... demam, batuk, selesema.
sama la mcm wawa ni bukan demam berpakej jer tapi 1badan sakit2.
blakang badan sakit2, badan bisa2, kepala sakit mcm nak pecah.
perot rase sebu, tekak rase nak muntah mual2, sesak nafas...
mula la membe2 pm senarai demam denggi & tanda2 kencing tikus
OMG!!!! OMG!!!!
takot lak rase bile bace senarai2 tu sebab kebanyakkan memang kene pada wawa
harini masuk hari ke-4 tapi still bole pegi kerja tampa ambil mc.. hahaha
walaupun time drive rase nak pengsan then tpakse bawak laju2 bg cepat sampai
pekeja contoh katekan kikiki balerr
padahal g office sebab ade keja kene buat urgent, kalau x dah mc 3hari
isnin minggu depan kalau still sakit gak baru wawa g klinet 
sebb ubat yg beli kat klinet arini banyak lagi
sama jugak kalau pegi klinet dapat ubat yg same huhu kan kan kan

walaupun demam, diet tetap on ok.. haha
diet atkins sentiasa di hati.. go wawa go 

tengok.. aritu masa ayah demam wawa belikan 2set ubat
ubat demam, batuk, selesema
sedap ubat batuk tu so wawa dah teminum 2 cup kecik tu..
kecik ker?? lepas abis je minum cup ke 2 tu rase tekak bukan main gatal lagi.. balerrr

Isnin, 23 Februari 2015

Maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Then maybe baby maybe you love me too
I knew I liked you, I knew I cared
And I knew that something was brewing in the air
But I don’t fall easily, too many betrayed me
But maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Then maybe baby maybe you love me too
I wasn’t feeling quite like myself
And something inside me was sitting on the shelf
But then you swam into my heart
And now the good step starts
Oh woo
Yeah maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me too
How can I know for sure
That you and I are meant for something more
And I oh, I have to go on this, this feeling inside
And I hope that I am, I hope that I am right
Maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me too

Khamis, 5 Februari 2015

pErPiSAhaN dALaM kEsEdiHAn


pENGenALan tAmPa di MinTa, PerPisAhaN hArUs diELakKaN
tApi KitA siApA yaNg nAk tOLaK tAkdiR ALLAH swt


pertemuan yang teramat singkat menjadikan kami tersangat rapat,
lahirnya sayang antara satu sama lain mengujudkan rasa rindu antara kami 
kenangan yang di bina akan tetap menjadi memori dalam hidup
BFF ~ best friend forever


coretan memori yang di tingalkan setelah bermulanya perpisahan antara kami,
perginya kembali menjalankan tugas di negeri masing2.

+

+

+

+

+

+
















karaoke at melakaraya, bowling & pool at mibc melaka, 
bergambar at hutan rekriasi, mandi mandi at sagil. 

~ TAMAT ~

EVENT BBQ LANUN CAMPRO




Matlamat penubuhan LANUN CAMPRO adalah sebagai sebuah KOMUNITI yang menyatupadukan pemilik-pemilik kenderaan bernadikan enjin CAMPRO tanpa mengira model serta keluaran kereta Proton. Dalam komuniti ini, kami menitik beratkan nilai persahabatan untuk mengeratkan lagi ikatan silaturrahim antara semua pemilik kenderaan bernadikan enjin CAMPRO tanpa mengira kelab yang telah / sedang mereka sertai.


SESI PENYEDIAAN EVENT

KAKITANGAN SUKARELAWAN MEMBANTU

KING AMY TEST POWER GAME BOLA TAMPAR

PEMENANG KUMPULAN GAME BOLA 



GAME AMBIL GULA2 DALAM TEPUNG GUNE MULUT

SEBAHGIAN TEAM YG MENJAYAKAN GAME PTG SABTU


LANUN CAMPRO NEGERI SEMBILAN
GABUNGAN LC 4 NEGERI
KL, N9, MELAKA, JB
SAIFUL NIZAM PENGASAS LANUN CAMPRO YG DEPAN
BARISAN BELAKANG ADMIN YG MEMBANTU MENJAYAKAN EVENT BBQ
TERBAIK BRO
SESI PENYAMPAIAN HADIAH GAME GULA2 V/S TEPUNG

TAHNIAH KEPADA YG BERJAYA

BERGAMBAR SEBELUM BERSURAI..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...