TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 26 Februari 2015

mUSim bERpEnyAkiT


ASSALAMUALAIKUM WBT

korang semua chat ker tak? 
memandangkan cuaca kat malaysia skang ni panas terik.
ramai yg kene demam berpakej... demam, batuk, selesema.
sama la mcm wawa ni bukan demam berpakej jer tapi 1badan sakit2.
blakang badan sakit2, badan bisa2, kepala sakit mcm nak pecah.
perot rase sebu, tekak rase nak muntah mual2, sesak nafas...
mula la membe2 pm senarai demam denggi & tanda2 kencing tikus
OMG!!!! OMG!!!!
takot lak rase bile bace senarai2 tu sebab kebanyakkan memang kene pada wawa
harini masuk hari ke-4 tapi still bole pegi kerja tampa ambil mc.. hahaha
walaupun time drive rase nak pengsan then tpakse bawak laju2 bg cepat sampai
pekeja contoh katekan kikiki balerr
padahal g office sebab ade keja kene buat urgent, kalau x dah mc 3hari
isnin minggu depan kalau still sakit gak baru wawa g klinet 
sebb ubat yg beli kat klinet arini banyak lagi
sama jugak kalau pegi klinet dapat ubat yg same huhu kan kan kan

walaupun demam, diet tetap on ok.. haha
diet atkins sentiasa di hati.. go wawa go 

tengok.. aritu masa ayah demam wawa belikan 2set ubat
ubat demam, batuk, selesema
sedap ubat batuk tu so wawa dah teminum 2 cup kecik tu..
kecik ker?? lepas abis je minum cup ke 2 tu rase tekak bukan main gatal lagi.. balerrr

Isnin, 23 Februari 2015

Maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Then maybe baby maybe you love me too
I knew I liked you, I knew I cared
And I knew that something was brewing in the air
But I don’t fall easily, too many betrayed me
But maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Then maybe baby maybe you love me too
I wasn’t feeling quite like myself
And something inside me was sitting on the shelf
But then you swam into my heart
And now the good step starts
Oh woo
Yeah maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me too
How can I know for sure
That you and I are meant for something more
And I oh, I have to go on this, this feeling inside
And I hope that I am, I hope that I am right
Maybe I love you, maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you, and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me too

Khamis, 5 Februari 2015

pErPiSAhaN dALaM kEsEdiHAn


pENGenALan tAmPa di MinTa, PerPisAhaN hArUs diELakKaN
tApi KitA siApA yaNg nAk tOLaK tAkdiR ALLAH swt


pertemuan yang teramat singkat menjadikan kami tersangat rapat,
lahirnya sayang antara satu sama lain mengujudkan rasa rindu antara kami 
kenangan yang di bina akan tetap menjadi memori dalam hidup
BFF ~ best friend forever


coretan memori yang di tingalkan setelah bermulanya perpisahan antara kami,
perginya kembali menjalankan tugas di negeri masing2.

+

+

+

+

+

+
















karaoke at melakaraya, bowling & pool at mibc melaka, 
bergambar at hutan rekriasi, mandi mandi at sagil. 

~ TAMAT ~

EVENT BBQ LANUN CAMPRO




Matlamat penubuhan LANUN CAMPRO adalah sebagai sebuah KOMUNITI yang menyatupadukan pemilik-pemilik kenderaan bernadikan enjin CAMPRO tanpa mengira model serta keluaran kereta Proton. Dalam komuniti ini, kami menitik beratkan nilai persahabatan untuk mengeratkan lagi ikatan silaturrahim antara semua pemilik kenderaan bernadikan enjin CAMPRO tanpa mengira kelab yang telah / sedang mereka sertai.


SESI PENYEDIAAN EVENT

KAKITANGAN SUKARELAWAN MEMBANTU

KING AMY TEST POWER GAME BOLA TAMPAR

PEMENANG KUMPULAN GAME BOLA 



GAME AMBIL GULA2 DALAM TEPUNG GUNE MULUT

SEBAHGIAN TEAM YG MENJAYAKAN GAME PTG SABTU


LANUN CAMPRO NEGERI SEMBILAN
GABUNGAN LC 4 NEGERI
KL, N9, MELAKA, JB
SAIFUL NIZAM PENGASAS LANUN CAMPRO YG DEPAN
BARISAN BELAKANG ADMIN YG MEMBANTU MENJAYAKAN EVENT BBQ
TERBAIK BRO
SESI PENYAMPAIAN HADIAH GAME GULA2 V/S TEPUNG

TAHNIAH KEPADA YG BERJAYA

BERGAMBAR SEBELUM BERSURAI..


cOLoUr fuLL








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...