TEMAN-TEMAN WANIE

Khamis, 26 Februari 2015

mUSim bERpEnyAkiT


ASSALAMUALAIKUM WBT

korang semua chat ker tak? 
memandangkan cuaca kat malaysia skang ni panas terik.
ramai yg kene demam berpakej... demam, batuk, selesema.
sama la mcm wawa ni bukan demam berpakej jer tapi 1badan sakit2.
blakang badan sakit2, badan bisa2, kepala sakit mcm nak pecah.
perot rase sebu, tekak rase nak muntah mual2, sesak nafas...
mula la membe2 pm senarai demam denggi & tanda2 kencing tikus
OMG!!!! OMG!!!!
takot lak rase bile bace senarai2 tu sebab kebanyakkan memang kene pada wawa
harini masuk hari ke-4 tapi still bole pegi kerja tampa ambil mc.. hahaha
walaupun time drive rase nak pengsan then tpakse bawak laju2 bg cepat sampai
pekeja contoh katekan kikiki balerr
padahal g office sebab ade keja kene buat urgent, kalau x dah mc 3hari
isnin minggu depan kalau still sakit gak baru wawa g klinet 
sebb ubat yg beli kat klinet arini banyak lagi
sama jugak kalau pegi klinet dapat ubat yg same huhu kan kan kan

walaupun demam, diet tetap on ok.. haha
diet atkins sentiasa di hati.. go wawa go 

tengok.. aritu masa ayah demam wawa belikan 2set ubat
ubat demam, batuk, selesema
sedap ubat batuk tu so wawa dah teminum 2 cup kecik tu..
kecik ker?? lepas abis je minum cup ke 2 tu rase tekak bukan main gatal lagi.. balerrr

2 ulasan:

  1. sis, anim masih menunggu alamat untuk pengeposan hadiah GA. Harap dapat bagi hari ni...boleh anim poskan secepat mungkin :)

    rujuk sini : http://rusukiri.blogspot.com/2015/03/pemenang-simple-delifrance-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa sori baru dapat bukak blog.. ade lagi tak hadiah tu? hehe kalau ade bole pos
      NOOR SAZWANI BINTI KAMARUDIN
      NO. 32A, JALAN TKL 6,
      TAMAN KOTA LAKSAMANA SEKSYEN 1,
      75200 MELAKA.

      Padam

terima kasih sudi comment..syg kamu..
muaahhh..lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...